Onze geliefde Marian Doelwijt uit Suriname heeft ons verlaten – foto’s

Marian Doelwijt Nederland Suriname 1

Zijn geliefden hebben veel verdriet maar ze weten dat hij nu veilig is bij de Heer. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Marian Doelwijt uit Suriname is overleden. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte met het verlies van hun soulmate en hun papa.

Onze soulmate, papa en papie

Marian Carlo Doelwijt

heeft ons verlaten en wij blijven achter met heel veel verdriet en pijn wetende dat hij nu verlost is van zijn lijden en veilig is bij de Heer. De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 16 mei 2022. Bekijk onderstaande voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Marian Doelwijt Nederland Suriname 1
Marian Doelwijt Nederland Suriname 1
Marian Doelwijt Nederland Suriname 1
Marian Doelwijt Nederland Suriname 1
Marian Doelwijt Nederland Suriname 1
Marian Doelwijt Nederland Suriname 1