Onze papa René Gill uit Suriname is er niet meer – foto’s

Onze vader was bekend als Bally of Gowtoe Bally. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken de bedroefde kinderen het overlijden van hun vader René Gill bekend. Let op VANAVOND, donderdag 12 mei 2022 is er een singi neti in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangtellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power met dit verlies. 

Als hier op aarde mijn werk gedaan is ,en ik kom veilig aan ’s hemels kust aan o ,dan zal daarin mijn vreugde bestaan, dat ik heel dicht naast mijn heiland mag gaan.

Met zeer droefheid in ons hart maken wij bekend dat van ons is heengegaan op zaterdag 7 mei 2022 .Onze vader ,grootvader en oom.

René Ewald Gill
Op de leeftijd van 72 jaar.
Hij was meer bekend als bally of gowtoe bally.

De singinetie vindt plaats op Donderdag 12 mei 2022 van 8u S ‘avonds tot 12u middernacht aan de Marlenesteeg 19 (latour )

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 13 mei 2022 te Rk begraagplaatst. Het lijk zal vanaf 12 u S’ middag worden opgebaard aan de Marlenesteeg 19.Er zal gelegenheid zijn om afscheid te nemen gevolgd door een uitvaartdienst. Waarna de stoet vertrek richting R.K begraafplaats daar is er geen gelegenheid tot afscheid nemen.

Namens de diepbedroefde kinderen :
Robby en kinderen
Ireen en kinderen
Jerry en kinderen
Mario en kinderen
Sergio en kinderen
Melvin en kind
Urbian
Jason
Abbygail
Revelinio
Larissa
Jaden
Generino
Jelaisa

Rust zacht Papa