Onze Yvonne Karim is gisteren heengegaan – Live video uitvaart in Suriname – foto’s – video’s

yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1

“Zo mooi, zo lief en toch zo vroeg heen gegaan”

Yvonne Karim is gisteren overleden. Ze mocht maar 56 jaar jong worden. Ze was de eigenaar van Karim’s Taxi. Op dit moment is de uitvaart gaande in Suriname. Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname, die er niet bij konden zijn, is er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden veel power met dit veel te vroege verlies.

Overleden

Yvonne Soekarnie Karim

Geboren 16 januari 1966
Overleden 4 mei 2022
In de leeftijd van 56 jaar

De uitvaartdienst en begrafenis van mevrouw Yvonne Soekarnie Karim zal plaatsvinden op donderdag 5 mei 2022. Speciaal voor de familie en vrienden in Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn, zal de uitvaart live gestreamd worden. Bekijk onderstaande link

yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1
yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1
yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1
yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1
yvonne Karim taxi directeur Suiriname Nederland 1


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.