Juf Marion heengegaan na zeer tragisch ongeval – politie Suriname – video

Marion Henry politie Suriname Nederland cg

Juf Marion is er niet meer! Een pijnlijk gezicht zo onder die grote truck. Van de auto is niets meer over. Bekijk de video. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politie bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Bekijk ook een uitgebreide video ervan. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte en we wensen haar echtgenoot die zwaar gewond is geraakt, veel beterschap toe.

Overleden

𝑴𝒂𝒓𝒊𝒐𝒏 𝑳𝒆𝒉𝒎𝒂𝒏 – 𝑯𝒆𝒏𝒓𝒚

Politie Suriname schreef: Mede inzittende laat leven bij frontale aanrijding. Bij een frontale aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto aan de Afobakkaweg op zondag 1 mei heeft de mede-inzittende Marion Henry gehuwd Lehman van wie de leeftijd nog onbekend is het leven gelaten.

Na de melding van een zware aanrijding op de Afobakkaweg deed de politie van het bureau Paranam de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het ontzielde lichaam van Marion aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De autobestuurder Stenno L. (44), zijnde de echtgenoot van de overledene is met ernstige verwondingen in kritieke toestand met de helikopter afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging op de afdeling Intensive Care (I.C.) van de ziekeninrichting opgenomen.

Onderzoek wees uit dat zowel de vrachtwagen en de personenauto in tegenovergestelde richtingen reden over de Afobakkaweg. De bestuurder Stenno die vanuit Paramaribo kwam en richting Klaaskreek ging, maakte ter hoogte van mast no. 39 en 40 een inhaalmanoeuvre. Bij die gelegenheid kwam hij op de rijhelft van zijn tegenligger, in deze de vrachtwagen met als gevolg de zware aanrijding. De personenauto belandde hierdoor onder de vrachtwagen met voor Marion het noodlottige gevolg.

De materiële schade aan de personenauto is aanzienlijk. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Marion Henry politie Suriname Nederland
Marion Henry politie Suriname Nederland cg

Bekijk de video: