Help – De kleine Jeleni uit Nederland is heel erg ziek geworden tijdens de vakantie

Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1

Laten we beginnen met de beterschapswensen voor de kleine Jeleni. En we vragen de gelovigen onder ons om voor haar te bidden!

Gaarne dit spoed bericht lezen en doorgeven aan een ieder! Een vakantie is geëindigd in een groot drama. De kleine Jeleni uit Nederland is samen met haar moeder op vakantie in Santo Domingo. Een dag na de vakantie is ze heel erg ziek geworden en ze is nu opgenomen in het ziekenhuis daar. Haar toestand is kritiek. Lees de brief, bekijk de hartverscheurende foto’s en geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk

Het bericht: Op 25 april reist de kleine Jeleni Winklaar uit Nederland met haar moeder naar Santo Domingo voor een tweeweekse vakantie. Na aankomst van een tien uur durende reis komt Jeleni wat sufferig over bij haar moeder en besluiten ze aan te sterken met een hapje eten. Tijdens het eten zag haar moeder dat Jeleni koortsstuipen kreeg en riep meteen om hulp. Na veel paniek en haast komen ze aan bij het ziekenhuis. Jeleni wordt onmiddellijk gereanimeerd en verandert deze vakantie in een nachtmerrie.

De arts vertelde dat Jeleni aan de beademing werd geplaatst omdat ze te weinig zuurstof heeft gehad. De koortsstuip is veroorzaakt door een bacterie die ze heeft meegenomen vanuit nederland. Het eten kwam tijdens deze koortsstuip omhoog en is uiteindelijk terecht gekomen in haar longen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Jeleni te weinig zuurstof kreeg met als gevolg dat ze nu hersenschade heeft.

Op dit moment ligt Jeleni op de intensive care en te vechten voor haar leven. Voor Jeleni en moeder is dit een hele zware en onzekere periode waarin zij veel steun en hoop zoeken bij elkaar en God.

De verzekering dekt niet al de kosten in het buitenland. Denk aan: de ziekenhuiskosten, verblijfkosten voor moeder en kind, nabehandelingen voor jeleni en vervoer om terug te kunnen keren naar Nederland. De ziekenhuiskosten zijn op dit moment erg opgelopen.

Je kan je voorstellen hoeveel stress dit allemaal meebrengt. Om Jeleni en haar moeder wat te helpen zijn we deze actie begonnen, zodat wij kunnen bijdragen aan deze kosten.

Graag willen wij je vragen of je wilt doneren, al is het maar een klein bedrag. Alle beetjes helpen! Moeder en dochter zullen jou voor eeuwig dankbaar zijn. Ook willen we je vragen om deze link te delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Update:


Jeleni heeft hersenen beschadiging opgelopen ze kunnen alleen nog niet zien in hoe ver. Jeleni is gister geopereerd ze hebben een buisje in haar keel gezet de bedoeling is dat zij zelfstandig gaat ademen zodat de zuurstof haar hersenen triggeren ze is nu nog op de intensieve care want ze heeft koorts en ligt nog aan de beademing via haar keel. de bedoeling is om van de beademing af te komen. Jeleni haar hersenen en longen zijn op dit moment nog opgezet Jeleni is ook niet in staat om normaal te functioneren. op dit moment zijn haar ogen open alleen kan ze niet focussen.

Als moeder en familie van jeleni willen wij jullie uit de grond van onze hart bedanken. ik heb vaak zulke acties voor bij zien komen waar ik zelf ook doneer nooit gedacht dat dit me zelf zou overkomen. voor iedereen die in een moeilijke situatie zit weet je bent nooit alleen ik voel alle liefde van iedereen god zegen jullie allemaal ❤️

Wil je ook doneren? Klik dan hier en geef het door aan iedereen!
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Bekijk de gedeelde foto’s:

Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1
Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1

Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1

Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1 Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1

Jeleni ziekenhuis vakantie doneeractie Nederland Santo Domingo reizen 1