Help! Ik ben opzoek naar een vaderfiguur voor mijn zoon – Anoniem Suriname

Suriname moeder zoekt vaderfiguur voor zoon man

Daisy is een hardwerkende moeder uit Suriname en ze heeft een bijzondere vraag

Haar zoon is een knappe jongen. Zijn vader verwaarloost hem helaas. Naarmate hij ouder wordt merkt Daisy dat het haar zoon toch wel pijn doet en dat doet haar ook weer pijn. Ze zou heel graag een vaderfiguur/manspersoon willen hebben in het leven van haar zoon. Iemand die haar zoon kan begeleiden als een man, iemand die haar zoon de dingen kan leren die zij als vrouw niet weet. Lees haar oproep. Let wel: Ze is niet opzoek naar een relatie of financiële steun. Dit is een brief van een mama die heel veel van haar zoon houdt en graag advies en reacties hieromtrent zou willen ontvangen dus geef haar eerlijke brief door aan belangstellenden. Bedankt voor het delen Daisy, er zullen vast wel meer vrouwen rondlopen met dezelfde gedachte.

Beste FamilieNieuws, zou u aub mijn brief willen plaatsen? Ik ben heel erg verdrietig terwijl ik dit schrijf. Tranen rollen over mijn wangen omdat ik radeloos ben. Ik ben Daisy uit Suriname. Ik ben moeder van een zoon. Mijn zoon is pas 16 en hij zit al op de middelbare opleiding. Een hele flinke jongen dus. Hij doet zijn best en dat stel ik zeer op prijs.

Wat mij pijn doet, is dat deze jongen wordt uitgesloten door de vader. Zijn vader ziet hem helemaal niet staan. Even voor de duidelijkheid: Ik ben niet per ongeluk in de verwachting geraakt van deze man. Hij heeft me destijds zelf gevraagd om een kind na een relatie van 3 jaar. Toen wij nog samen waren zorgde hij goed voor zijn kind. Mijn zoon is zijn eerste kind. Toen mijn zoon 4 jaar was gingen we uit elkaar. Kan gebeuren.

Maar wat ik zo jammer vind: Mijn zoon ziet zijn vader niet. Hij maakt soms afspraken met zijn zoon om hem af te halen en daarna verschijnt hij gewoon niet. En ik zie hoe pijnlijk dit is voor mijn zoon. Het doet mij ook heel veel pijn om te zien hoeveel pijn hij heeft. Ik wenste dat ik er iets aan kon doen of veranderen.

Als moeder probeer ik zoveel te doen, zoveel liefde te geven, maar toch merk ik dat een vaderfiguur belangrijk is. Mijn zoon heeft dat nodig. Ik zie en merk dat. Hij heeft gewoon een manspersoon nodig in zijn leven. Ik zou dat echt fijn vinden. Maar ik ben wel een beetje bang. Ik wil namelijk niet gewoon iemand toelaten in mijn leven en in die van mijn zoon. Ik vind dit heel moeilijk, maar ik probeer het toch.

Ik heb bij deze een vraag. Een vraag aan de mannen die dit lezen: Is er een man die een rol kan spelen in het leven van mijn zoon? Iemand die impact kan hebben op zijn leven. Iemand die hem dingen kan leren die alleen een man/vader aan een jongen kan leren? Al is het iemand die 1 keer per maand een gesprek met hem kan hebben. Ik zou dat echt heel erg op prijs stellen.

Weer even voor de duidelijkheid: Ik vraag dit niet voor mij. Ik ben niet opzoek naar een relatie en ik ben ook helemaal niet opzoek naar financiële ondersteuning. Ik ben een hardwerkende vrouw en kan prima mijn eigen brood op tafel zetten en mijn zoon verzorgen. Nee, ik vraag dit voor een jonge man, die in de toekomst iets kan worden en iets kan betekenen in de maatschappij. Ik vraag dit voor mijn zoon.

Ik stel mijn vraag hier via FamilieNieuws, hopelijk kan ik wat reacties krijgen. Ik geloof echt wel dat er iemand is die een positieve impact kan hebben op mijn zoon. Iemand die invloed op hem kan uitoefenen. Iemand die het gemis van een vaderfiguur kan limiteren.

Met alle respect: Dit is een verzoek vanuit het hart van een moeder. Ik hoop op positieve reacties. Advies van andere vrouwen/moeders is uiteraard ook welkom. (Red* Je mag ook een privé bericht naar FamilieNieuws sturen om in contact te komen met moeder Daisy). Ik lees mee en zal privé reageren op de positieve reacties. Ik ben te bereiken via FamilieNieuws. Vriendelijke groeten, Daisy uit Suriname.

Lees ook:

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt op onze Facebookpagina reageren op dit anonieme verhaal! Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken.