75-jarige Huize Emma te Paramaribo verkeert in financiële problemen

huize Emma Paramaribo

Gaarne lezen en doorsturen. 


FamilieNieuws, kunnen jullie dit bericht publiceren? Zondag 1 mei bestaat Huize Emma 75 jaar!
Huize Emma is gevestigd aan de Dr Jf Nassylaan 76. Het tehuis heeft te kampen met heel wat financiële problemen. Wij vragen u allen om ons te ondersteunen door uw bijdrage in de collecte bus te plaatsen. Uw bijdrage zal ons ondersteunen om het huis dat op het erf staat, waar de Directeur eigenlijk moet wonen, zo snel mogelijk af te bouwen zodat de directeur dichterbij de bewoners kan zijn.

Ook hebben wij uw ondersteuning nodig om een andere voertuig (busje) aan te schaffen. Zodat wij de bewoners makkelijk kunnen verplaatsen als zij naar de dokter of het ziekenhuis moeten. Ons voertuig is al enkele maanden defect en kan niet meer gemaakt worden. Wij moeten de bewoners nu met een taxi naar het ziekenhuis of de dokter sturen. En dat is heel duur. Alvast bedankt voor de ondersteuning en het doorsturen van dit bericht.
Dit zijn onze bankrekeningnummers:

RBC bank. 12348727
DSB- bank 9884262.
U mag ook langslopen. Er staat er een collectebus onder de tent als u naar binnen loopt.

huize Emma Paramaribo