Susan Groenefelt – Leysner is de CEO van Packed & Ready Travel – Surinaamse ondernemers – video’s

Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1

Vandaag in de spotlight: Onderneemster Susan Groenefelt – Leysner

Als 8-jarige droomde ze hier al van: De prachtige Susan is nu CEO van Packed & Ready Travel. Het bedrijf bestaat precies 5 jaar! Lees haar mooie verhaal, bekijk de foto’s, video’s en check de interessante verjaardag aanbiedingen. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname. Gefeliciteerd Susan, we wensen je veel succes verder. Helpen jullie mee met een big-up voor Susan?

Wil je ook een advertorial plaatsen?
App naar FamilieNieuws
en vraag naar de voorwaarden:
+31685421200

Packed & Ready Travel bestaat op zaterdag 30 april 2022 al 5 JAAR! Reden voor een feestje! Aldus Susan Groenefelt-Leysner, de CEO van Packed & Ready Travel. Om dit te vieren hebben we de afgelopen periode allerlei leuke acties gehad. Zoals het reserveren van 1.5% van alle geboekte tours voor de aankoop van schoolspullen voor kinderen in binnenland en als bijdrage aan de internaatkosten voor studenten die vanuit het binnenland naar Paramaribo moeten komen.

De story van Susan Groenefelt-Leysner begon al met de vele uitstapjes, trips en reisjes die Susan als kind met haar moeder ondernam naar diverse plekken in en buiten Suriname. Om de droom gestalte te geven en onbewust haar ondernemerschap te kweken begon Susan Groenefelt-Leysner – tegenwoordig CEO van Packed & Ready Travel – als schoolgaande tiener met de verkoop van etenswaar en gebakjes die zij zelf prepareerde en huis aan huis aan de man bracht.

Op ongeveer 30 jarige leeftijd maakte zij als freelancer een aanvang met het draaien van diverse tours in binnen- en buitenland. Susan deed eindelijk waarover zij als achtjarig meisje droomde. Het was op 5 maart 2013 dat zij zelfstandig haar onderneming startte; het bedrijf Packed & Ready werd geboren.

Tegenwoordig doet Packed & Ready meer dan alleen het verzorgen van tours. Ook voor appartementen, verzekeringen, airport transport, vliegtickets, cruises, compleet verzorgde buitenlandse tours en assistentie bij een visumaanvraag kan men terecht.

Packed & Ready Travel beschouwt elke klant als familie. En familieleden ontvangen elkaar warm en vriendelijk. Wil je ook deze liefde en warmte ontvangen? Ons vriendelijk personeel verwelkomt je graag!

VERJAARDAG BUSTOUR:
Herleef de historische tijd in de binnenstad van Paramaribo. Registreer je nu voor de bus tour op zaterdag 30 april. Bijdrage 100SRD p.p. Tijd 8:00 am.
Registratie verplicht op 8686758.
Slechts 21 plekken beschikbaar.

Packed & Ready Travel
πŸ“Œ Prinsenstraat # 47 Hoek Waaldijkstraat
πŸ“§ [email protected]
☎️ +597 471877
πŸ“± +597 868-6758
Open: ma/vr van 08.00 – 15.00 uur

Filiaal Albina
πŸ“Œ Naast de Veersteiger (achter de douane)
πŸ“± +597 740-0129
Open: ma/vr van 08.00 – 15.00 uur

Volg ze op Facebook!

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s en geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname.

Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1
Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1
Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1

Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1 Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1 Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1 Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1 Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1 Suriname Travel vakantie reisbureau Nederland Paramaribo ondernemers 1

Lees ook:

Tags: #Nederland #Suriname #reisburau #vliegen #binnenland #KLM #SLM #Paramaribo #Amsterdam #vakantie #travel #jubileum #5jaar #reisboeken