40-jarige overleden na tragisch ongeval – politie Suriname

politie Suriname blaka Clyde Pokie

De familie Pokie is in zeer diepe rouw gedompeld. Hun Clyde, meer bekend als Blaka, is vanmorgen overleden in het ziekenhuis

Lees hier het officiële politie bericht omtrent het dodelijk ongeval. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en zijn matties veel power met dit veel te jonge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Terreinauto over de kop; bestuurder in het ziekenhuis overleden. De 40-jarige autobestuurder Clyde Pokie is in de vroege ochtend van woensdag 27 april na betrokken te zijn bij een verkeersongeval in het ziekenhuis overleden.

Het slachtoffer raakte in de avond van dinsdag 26 april betrokken bij een verkeersongeval aan de Martin Luther King (MLK)-weg. Hij reed met zijn terreinauto over voornoemde weg komende vanuit de richting van Latour en ging richting Paranam.

Ter hoogte van de Blauwe Meer verloor hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg, reed een EBS mast stuk, waarbij de auto over de kop sloeg. De automobilist raakte gewond en verkeerde in shocktoestand.

In kritieke toestand werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Clyde werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de vroege ochtend van 27 april het leven heeft gelaten.

Het ontzielde lichaam van Clyde is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is door de politie van het bureau Paranam overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

politie Suriname blaka Clyde Pokie