Onze Guno Korsten uit Suriname is er niet meer – foto’s

Guno Korsten Nederland Suriname

In zijn ouderlijk huis in Suriname is hij kalm en zacht ingeslapen.

De families KORSTEN en DJOEMSAN maken hierbij het overlijden van hun geliefde Guno Korsten bekend. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn kinderen en overige geliefden veel sterkte met het verlies.

Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad.
Psalm 119:105

Bedroefd, maar dankbaar dat hij in ons leven mocht zijn, maken wij bekend dat op 22 april j.l., thuis in zijn ouderlijke woning a/d/ Laat & Dadelstraat 18 in Suriname, conform zijn wens, kalm en zacht is ingeslapen, onze liefhebbende man, vader, grootvader, broer, oom en schoonzoon: Dhr.

Korsten Guno Harvey

Hij werd 63 jaar

Uitvaart

De singi neti is op vrijdag 29 april 2022 van 20.00 uur – middernacht (Laat & Dadelstr.18)

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 30 april 2022 – afscheid nemen van 12.15 – 13.45 u., (dienst 14.00 u. – 15.00 u) daarna weer afscheid (Laat & Dadelstr) en om 16.15 u. richting Begraafplaats Mariusrust der EBGS.

Rest In Peace Guno,
De Here hebbe je ziel.

Kleding: Fleurig

Namens de families KORSTEN en DJOEMSAN

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Guno Korsten Nederland Suriname
Guno Korsten Nederland Suriname
Guno Korsten Nederland Suriname
Guno Korsten Nederland Suriname
Guno Korsten Nederland Suriname
Guno Korsten Nederland Suriname