Bekijk de video: Heeft de Surinaamse Freddy Petra haar geld gejat?

Zielig: De gehandicapte Petra is voor bijna 100.000 euro opgelicht door haar Surinaamse vriend. Disclaimer: NIET ALLE SURINAAMSE MANNEN ZIJN ZO!

Bekijk de video: Een Surinaamse Kickboxer die zegt dat hij in Breda woont maar mogelijk ook een huis in Utrecht heeft. Een lieve man dacht Petra. Ze was stapelverliefd. Maar helaas ze is nu 100.000 euro armer. Bekijk de video luister naar haar verhaal en ga mee met Kees Spek naar Suriname waar hij de ‘oplichter’ gaat confronteren. Maar zo makkelijk gaat het helemaal niet. Bekijk de spannende aflevering. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen. De reacties zijn verdeeld: Is Petra opgelicht? Of heeft Petra zichzelf laten oplichten? Wat denken jullie?

Petra leert haar Surinaamse vriend Freddy via internet kennen. Als ze elkaar voor het eerst ontmoeten in Nederland komt Freddy over als een hele lieve man. Niets blijkt minder waar als hij in korte tijd Petra voor bijna 100.000 euro oplicht. Ze vertelt haar verhaal aan Kees van der Spek. 

Kees van der Spek vliegt naar Suriname om Petra’s vriend – en oplichter – te confronteren. Maar Freddy en zijn mensen hebben hem door en zijn niet gediend va het bezoek van Kees. Kees enk zijn crew in Suriname lopen gevaar. ook slachtoffer Petra wordt bedreigd. Vanuit Suriname probeert Van der Spek de Nederlandse politie in te schakelen om Petra te redden.

Nederlandse Petra Surinaamse vriend 1 Kees van der Spek
Nederlandse Petra Surinaamse vriend 1 Kees van der Spek

Bekijk de super spannende aflevering die zich afspeelt in Suriname en Nederland. Geef het door aan geïnteresseerden. 

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op de Nederlandse televisie op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en de volledige aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt ook terugkijken bij Gids.tv. Ga dan naar deze link: Klik hier

Bekijk ook: