Video – 36-jarige Don zeer tragisch heengegaan in het verkeer – Politie Suriname

Don politie Suriname Nederland

Triest: Wederom een jong leven verloren. Verloren vanwege een fout van een ander.

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de 36-jarige motorrijder. De vrouw die achter het stuur zat moest haar rijbewijs in leveren. Lees wat er precies is gebeurd. We weten dat niemand de deur uitgaat om iemand dood te rijden, maar lieve mensen, letten jullie goed op in het verkeer. Een ongeluk schuilt namelijk in een klein hoekje. Wij van FamilieNieuws wensen de geliefden van Don heel veel kracht en power met dit plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef het volgende: De 36-jarige Donovan Wolf is op zondag 24 april bij een aanrijding met een personenauto op de hoek van de Johannes Mungra- en de Koosstraat ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg omstreeks 12.00 uur de melding van een aanrijding tussen een motorfietser en een personenauto en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken. Bij aankomst van de politie en de ambulance constateerde het ambulance personeel dat Donovan geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de motorfietser kort voor de aanrijding over de Johannes Mungrastraat reed, komende vanuit de richting van de Kernkampweg. De chauffeuse van de personenauto, de 41-jarige J.R. reed in tegenovergestelde richting en ging richting de Koosstraat. Op een bepaald moment beschreef de automobiliste een rechtse bocht naar de Koosstraat. Bij het beschrijven van deze bocht doorkruiste zij het rechtdoor gaand verkeer in deze de motorfietser, met als gevolg de zware aanrijding. Donovan kwam door de opgelopen letsels ter plaatse te overlijden.

De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Beiden zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van J.S. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Zij zal worden voorgeleid bij de Hulp officier van Justitie.

Het ontzielde lichaam van Donovan is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.

Bekijk een hier de video ervan:

Bekijk een andere rechtstreeks via Youtube. 

Don politie Suriname Nederland