De geliefde Carla Saerie – Panoet uit Suriname is niet meer in ons midden

juf Saeri Suriname Nederland 1

‘De liefste juf van SPI’

Hierbij maken we bekend dat Carla Saerie -Panoet is overleden in Suriname. Velen kennen haar als de handarbeid juf. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en condoleances voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, familieleden, vrienden en alle oud-leerlingen veel sterkte met het gemis. Koester de mooie herinneringen. Helpen jullie me met de condoleances?

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un

My beloved wife

Carla Saerie – Panoet

Has pass away at the age of 68 years, before retired was she teacher at the S.P.l and l.O.L .she was mother of Tahnee, Marty and Kevin and mother inlaw of Patrick, Nancy and Priskilla. Grandmother of Zach, Za-Yn and Joain. The funeral will be on friday 15 april 2022 at Weg naar Zee.

May Allah swt be pleased with her.
Ameen.

~ Jagia Saerie ~

Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

juf Saeri Suriname Nederland 1
juf Saeri Suriname Nederland 1
juf Saeri Suriname Nederland 1
juf Saeri Suriname Nederland 1