Vanaf 1 mei betalen Nederlanders 50 euro entree fee en reizen visumvrij naar Suriname – video

entree fee visumvrij vakantie Suriname reizen visum Nederland Amsterdam Paramaribo

Visum aanvragen voor Suriname hoeft niet meer. Maar men gaat nu wel een 50 euro moeten betalen om binnen te komen. Dit gaat vanaf 1 mei in

Let op. De 50 euro moet vooraf online betaald worden. Bekijk het bericht en luister naar de video hierover.  Geef het door aan alle Nederlanders die van plan zijn om naar Suriname te komen. Deze regeling geldt overigens ook voor een aantal andere landen. 

Dit is een artikel van onze Vakantie Suriname categorie. Die kun je ook volgen op Facebook

Vanaf volgende maand is het aanvragen van een visum voor Suriname echt afgeschaft. Dus mensen uit Nederland, België, Amerika en nog een paar andere landen kunnen nu visumvrij reizen naar Suriname.

Wat wel nieuw is , is dat er een entree fee aangeschaft moet worden voor vertrek. De kosten vanuit Europa zijn 50 euro. En USD 50 voor mensen uit andere landen. Dit zal online aangevraagd moeten worden. De eerste paar weken kan dit nog op Zanderij maar uiteindelijk gaat dit online aangevraagd moeten worden via VFS Global.

Het is een simpele applicatie en zal iets van 2.5 minuut in beslag nemen. Dat heeft de minister gisteren bekend gemaakt tijdens de persbriefing. Bekijk de video daarvan hieronder en geef het door aan de belangstellenden in Nederland, Suriname en de rest van de wereld zodat ze op de hoogte zijn.

Bekijk hier de video om te horen wat er precies is besproken: Kijk vanaf minuut 2.00.00


Lees ook: 

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema #diaspora #reisadvies #coronamaatregelen #nieuwprotocol #visumvrij #reizen #entrefee