“Kloppende” man mag nooit meer het vliegtuig in – video luchtvaartnieuws

man vliegtuig luchtvaartnieuws passagier 1

Bizar luchtvaartnieuws: Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor mensen die van plan zijn om te ‘kloppen’ in het vliegtuig. De kans bestaat dat je je leven lang niet meer op de vlucht mag.

Dit is namelijk gebeurd met een man uit Amerika. Hij is gearresteerd en mag nooit meer op de vlucht van Southwest Airlines. Waarom? Hij zou tot 4 keer toe aan zijn lange jan hebben getrokken. In het vliegtuig terwijl een vrouwelijke passagier moest meekijken. Hij likte daarna ook nog eens zijn vingers af. Dat kun je je toch niet voorstellen? Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Een Amerikaanse man is vorige week gearresteerd en op de ‘no-fly-lijst’ geplaatst nadat hij vermoedelijk vier keer met zichzelf gespeeld heeft tijdens een Amerikaanse vlucht. Hij zou verschillende keren zijn mannelijkheid hebben getoond aan een vrouwelijke vliegtuig passagier tijdens een Southwest Airlines vlucht van Seattle naar Phoenix.

De man, genaamd McGarity, is zaterdag direct na de landing gearresteerd door de politie op de International Airport van Phoenix. Tijdens de drie uur durende vlucht zou McGarity zijn broek naar beneden hebben getrokken en minstens vier keer de daad hebben gepleegd voor het oog van een vrouwelijke passagier. De vrouw heeft ook gezien hoe hij iets wits van zijn handen likte. 

Dat zegt de vrouwelijke passagier die in stoel 11e zat terwijl de egoïst in stoel 11f zat. Ze kon alles duidelijk zien. Op een bepaald moment viel de man in slaap en zag de vrouw de kans om op te staan en een klacht in te dienen. Ze kreeg een andere stoel.

Na het landen gaf de man toe dat hij in het vliegtuig bezig was met zichzelf. Hij wist ook dat de vrouw hem kon zien. Hij dacht dat het haar niet uitmaakte en dat vond hij wel kinky. De man is nu officieel aangeklaagd. Hij riskeert een gevangenisstraf van maximaal 90 dagen en/of een boete van $ 500. Hij is inmiddels op een ‘No-Fly lijst’ geplaatst, dat betekent dat hij een levenslang verbod heeft om met Southwest Airlines te vliegen. En die vrouw? Die vergeet dit ook nooit meer. Triest

Bekijk hier de video’s:

man vliegtuig luchtvaartnieuws passagier 1

Tags: #Amerika #vliegen #airlines #luchtvaartnieuws #reisnieuws #stoelnummer #TravelClub #travel #luchthaven #passagiers #vliegtuigpassagier