Oudste vrouw uit Suriname, 109-jarige Oma Es Gummels overleden – foto’s

Es Louise Gummels oudste vrouw van Suriname 1

Voor zover wij weten was zij de oudste vrouw van Suriname. 109 jaar mocht ze worden. De Surinaamse Esseline Gummels is er niet meer. Een prachtmens is heengegaan. Helpen jullie mee met de condoleances?

Let op: De uitvaart is MORGEN, donderdag 14 april 2022, te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en condoleances en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar geliefden veel sterkte met het verlies.

De oudste vrouw van Suriname, Esseline Louise Gummels is afgelopen donderdag 7 april 2022, heengegaan. Zij is in oktober 109 jaar geworden en zou dit jaar maar liefst 110 jaar worden. Met Duitse, Schotse, Hollandse, Schotse, Joodse en Afro-Surinaamse voorouders was zij een volbloed Surinaamse.

Overleden

Esseline Louise Gummels
Meer bekend als Oma Es

Geboren 16 oktober 1912
Overleden 7 april 2022
In de leeftijd van 109 jaar

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. 

Es Louise Gummels oudste vrouw van Suriname 1
Es Louise Gummels oudste vrouw van Suriname 1

Lees ook: