Onze voetballer Rocky Kaise is plotseling heengegaan in Suriname – foto’s video’s

rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1

In leven was hij werkzaam bij Brandweer Suriname en ook als buschauffeur lijn PSB. Tevens voetbalde hij bij Transvaal, Leo Victor, Notch, PVV & Inter Moengotapoe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hartverscheurend: De ontroostbare families Linga en Kaise maken hierbij het verdrietige bericht bekend dat hun Rocky Kaise is overleden in Suriname. Hij was net 2 dagen 30 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en al zijn vrienden, collega’s en voetbalmaten veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Doe mij recht Here,
want ik heb in onschuld gewandeld.
Op de here heb ik vertrouwd zonder te wankelen.
Psalm 26:1

Van ons is zeer onverwachts te komen ontvallen, Onze zoon, broer, neef, vader, vriend, collega en boezem vriend

Rocky Kaise

Geboren Paramaribo 7-4-1992
Overleden Paramaribo 9-4-2022
Hij was net 2 dagen 30 jaar

In leven was Rocky werkzaam bij het Brandweer Korps Suriname te vliegveld Zorg & Hoop en hij was ook werkzaam als buschauffeur lijn PSB. Hij is tevens voetballer geweest bij Transvaal, Leo Victor, Notch,PVV, Inter Moengotapoe

De ter aarde bestelling wordt nader bekend gemaakt.

Namens de nabestaanden:
Familie Linga/Kaise

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1
rocky Kaise Suriname Nederland voetballer 1

Pvv Politie Voetbal Vrienden schreef: ONE OF PVV LEGENDARY PLAYER HAD HIS LAST PVV SEASON 2018/2019 WITH US! THE NEWS OF HIS DEAD HES SHOCKED ALL OF US IN SURINAME πŸ‡ΈπŸ‡· 😒. #PVV #politievoetbalvrienden #SVB #natio #Paramaribo #suriname #restinparadise