Video – Zusters Abdoel toch ontruimd uit Surinaamse woning door bloedeigen broer uit Nederland

zussen abdoel huis in Suriname broer Nederland

“Alleen de dood kan mij van hier halen. Niet mijn broer!” Pijnlijk en echt niet mooi om te zien hoe deze vrouwen op straat worden gezet door hun eigen familie. 

De zussen hebben gestreden om hun plekje te behouden. Maar helaas, de broer heeft zijn zin doorgedrukt en de rechter heeft besloten. De zussen worden toch ontruimd. Bekijk de emotionele en pijnlijke video. Geef het door aan belangstellenden en laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen want zo te zien kan dit ook anderen overkomen. Kan dit echt zomaar?

Scroll naar beneden om de trieste video van de uithuiszetting te bekijken.

zussen abdoel huis in Suriname broer Nederland

Eerder schreven we het volgende: Het verhaal van de gezusters Abdoel uit Suriname. Ze zijn radeloos omdat hun broer hen op straat zet. Ze wonen allemaal op het perceel van hun ouders. Ze hebben alle drie daar gebouwd met hun zuur verdiende geld. Toch heeft de rechter besloten.: Ze moeten weg! Kan dat echt zomaar? En hun moeder dan? Bekijk de video en geef het door aan iedereen. De zussen zijn al een beetje op leeftijd. Kunnen ze zomaar op straat gezet worden? Is er echt niets dat ze kunnen doen?

De gezusters Abdoel en hun broer zitten al jaren met elkaar in de clinch. Hij wil hen daar weghebben. Rechtszaken over en weer. Uiteindelijk heeft de rechter een besluit genomen. En dat is geen goed nieuws voor de zussen: Ze moeten eruit!

Ze zijn radeloos. Al 40 jaar wonen ze daar. Ze hebben in de tijd toestemming gekregen van hun vader om te bouwen op het perceel. Ze hebben allemaal een eigen woning gebouwd, ze zijn er getrouwd hebben kinderen daar gekregen en nu moeten ze weg.

Jamilla Nisha, Semilla Fatima en Roselien Abdoel spraken eerder met meneer Ganes. Ze hebben meerdere media kanalen benaderd. Maar helaas het mocht niet baten.

Dit is de eerste video:

Bekijk de video van de ontruiming. Geef het door aan een ieder:


Inmiddels is de familie bij de VP geweest. Bekijk de video: Personen die felle kritiek leveren op president Chan Santokhi hadden een onderhoud met vicepresident Ronnie Brunswijk ten huize van de familie Abdoel. In een gezellige sfeer hebben ‘volksstrijder’ Raoul Abdoelrahman en ondernemer Jairadj ‘Pets’ Gajadien gesprekken gevoerd met de vicepresident, die zijn hulp aanbiedt bij het leveren van bouwmaterialen.

Lees ook: