Vacature – Cabin Attendant – Werken bij KLM

werken bij KLM vacature

Altijd al in de lucht willen werken? Dan is dit je kans: Cabin Attendant bij KLM Cityhopper!

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de passagiers en je zorgt ervoor dat de passagiers een aangename vlucht hebben. En wat dacht je van een dag toelage op locatie, een goed pensioen, korting op vliegtickets, korting op hotels en leuke plaatsen ontdekken? Is de vacature niets voor jou maar ken jij iemand die perfect past bij deze job? Klik dan op onderstaande link. Kijk meteen wat je kunt verdienen en wat je nog meer krijgt. Geef het door aan andere belangstellenden.

Dit is een artikel van onze Vakantie Suriname categorie. Die kun je ook volgen op Facebook

Cabin Attendant KLM Cityhopper
Type vacature: Regulier
Plaats: Schiphol Centrum
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO3 of HAVO

Je bent in het bezit van een geldig paspoort van een van de EU-lidstaten

In het kort
Korte vluchten en leuke collega’s? Check. Het anderen naar de zin willen maken? Check dubbelcheck. Geen 9 tot 5 baan en je houdt van aanpakken? Stap aan boord als onze cabin attendant en je kunt je wensen allemaal afvinken. In het kort:

Maandagmorgen, 06.15 uur. Met een koffie in je ene en je rolkoffer in de andere hand ben je op weg naar een briefing met je collega. Je hebt een lange dag voor de boeg, want vandaag vlieg je van hot naar her. Bijvoorbeeld van Amsterdam naar Bologna, weer terug naar Amsterdam en door naar Trondheim. Op deze korte vluchten verleen je veel service, soms onder hoge druk. Maar hoe vroeg of laat je vlucht ook is… jij vangt passagiers met glimlach op en zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Een moeder met huilende baby? Jij stapt erop af en vraagt of je iets kunt betekenen. Een passagier die nog een koffie wil, ondanks dat je je ronde al gedaan hebt? Bij jou is de klant koning. Als cabin attendant zorg je ervoor dat je vluchten soepel verlopen en laat je je passagiers in de wolken achter. Figuurlijk.

Wat ga je doen?
Taken en verantwoordelijkheden:
• Je zorgt voor veiligheid aan boord;
• Je bent het visitekaartje van KLM Cityhopper
• Je verzorgt onze passagiers en zorgt dat het hen aan niets ontbreekt;
• Kortom: jij doet er alles aan om onze passagiers een fijne reis te bezorgen!

Waar land je?
Soms tik je op één dag maar liefst 3 verschillende Europese steden aan. Daarom is geen dag hetzelfde en heb je passagiers met een enorme diversiteit aan culturen aan boord. Per vlucht werk je intensief samen met een ervaren cabin attendant. Met z’n tweeën of met z’n drieën houden jullie de boel perfect draaiende en samen met je cockpitcollega’s breng je je passagiers fijn én veilig van A naar B.

Jouw profiel
Als er iemand service- en klantgericht is, dan ben jij het. Je maakt het anderen graag naar hun zin en werkt hard, ook als je er al een lange dag op hebt zitten. Omdat je met z’n tweeën of met z’n drieën aan boord staat kun je goed zelfstandig werken en weet je om te gaan met veel verantwoordelijkheid. Vlucht flink vertraagd? Jij laat je niet gek maken en begrijpt dat je met jouw houding en gedrag het verschil kunt maken. Dat betekent ook dat je er representatief en verzorgd uitziet. Door de verscheidenheid aan bestemmingen, verschillende collega’s en een vol en wisselend rooster waarin je soms meerdere nachten per week van huis bent, vragen we bovendien wat van je flexibiliteit. Jij vindt dat leuk, en kunt dat aan.

Wat vragen we verder van je:

Minimaal een havo- of mbo-diploma (niveau 3);
Minstens 1,5 jaar fulltime werkervaring in een organisatie waar de klant ook centraal staat;
Uitstekende beheersing van het Nederlands & Engels;
Je bent tussen de 1.58 en 1.85 meter lang;
Je kunt goed zwemmen;
Tatoeages, piercings en tandversieringen mogen niet zichtbaar zijn bij het dragen van het uniform;
Een thuis, op maximaal één uur afstand rijden van Schiphol-Centrum.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor 5 jaar;
34 vakantiedagen + 5 extra vrije dagen;
8% vakantiegeld;
8,33% eindejaarsuitkering;
Een bruto startsalaris van €2.235,86;
Tijdens de basiscursus ontvang je een toelage van € 1.019,39;
Een dag toelage als je op locatie bent;
Een uitstekende pensioenregeling;
Een reiskostenvergoeding;
Mooie korting op vliegtickets als je minimaal 6 maanden in dienst bent;
Korting bij diverse hotels, autoverhuurbedrijven, culturele instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Ready for your next destination?
Wacht dan niet langer en solliciteer nu via de oranje button!

KLC ondersteunt het overheidsbeleid m.b.t. een volledige vaccinatie tegen COVID. KLC ziet zich in de toekomst voor grote operationele uitdagingen gesteld wanneer crewleden niet volledig inzetbaar zijn omdat zij niet volledig gevaccineerd zijn. De inzetbaarheid wordt namelijk complex wanneer ook Europese bestemmingen een vaccinatieverplichting voor crew gaan instellen. Verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa hebben deze verplichting voor crew al ingesteld of we verwachten dat dat binnenkort gebeurt.

KLC doet een beroep op kandidaten om zich te vaccineren voordat de dienstbetrekking start, zodat cabine medewerkers inzetbaar zijn- en blijven op alle bestemmingen van KLC.

Vragen?

Wil je meer weten over de functie, check dan onze Q&A. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op met Recruitment Flight Crew.

Contact
Recruitment Flight Crew: [email protected] | 020 – 6494000
Direct solliciteren? Klik dan hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen de KLM niet op prijs.

werken bij KLM vacature