Video – Moeder wil gerechtigheid – De buurjongen heeft mijn dochtertje vernietigd!

dochtertje Suriname 1

De toekomst van mijn dochtertje is verpest” Dat vertelde de moeder (zie foto) van een 6- jarig meisje uit Suriname eerder deze maand aan FamilieNieuws. De buurjongen was bij haar dochtertje naar binnen gedrongen. Hij heeft het arme kindje van voor en van achter vernietigd.

Omdat de moeder het gevoel heeft dat ze nog steeds niet gehoord is door de instanties heeft ze nu een video opgenomen en ze vertelt het hartverscheurende en bizarre verhaal nu zelf voor de camera. Luisteren jullie allemaal en geef het door aan iedereen want dit kan en mag echt niet!!! Mevrouw wil graag hulp van advocaat Nibte. Zorg dat zij en alle andere deskundigen de video te zien krijgen. Want vandaag of morgen kan dit ook een ander kind overkomen, moeten we dan weer onze ogen sluiten?

Scroll helemaal naar beneden om de video van de moeder te bekijken en geef het door aan een ieder.

We hadden een brief gekregen van een bezorgde, boze en enorm verdrietige moeder Janelle Jones uit Paramaribo Suriname. De radeloze vrouw vertelt wat de buurjongen met haar dochtertje heeft gedaan. Ze vindt het belachelijk dat hij nu gewoon nog vrij rondloopt terwijl er voldoende bewijs is. Ook laat ze weten dat ze denkt dat zijn moeder gewoon op de hoogte is van de ‘uitspattingen van haar zoon’. Moeder wil gerechtigheid en ze wil graag advies. Hopelijk bereikt het de juiste mensen. 

Hallo FamilieNieuws ik ben een radeloze moeder uit Suriname en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Vooral ook omdat ik dringend opzoek ben naar advies want er is iets heel ergs gebeurd met mijn dochtertje en ik kan het niet zo laten. Ik wil gerechtigheid. 

Aub FamilieNieuws, ik heb advies nodig. Hoe moet ik dit oplossen want ik ga dit niet zo laten. Misschien is er iemand die me kan helpen met advies want ik ben echt boos en ik wil niet wachten tot dit nog meer uit de hand loopt.

Bekijk hieronder de nieuwe video met het verhaal van moeder Janelle. Ze zal het hier niet bij laten! Geef het door aan iedereen zodat het de juiste instanties kan bereiken. Heb jij advies, laat je bericht achter in de comments op Facebook of maak contact.

Lees ook: