Update: 3-jarige Ezechiël Bruinhart is weer terug in Suriname na operatie in Colombia

Ezechiël Bruinhart Suriname Colombia donaties fundraising Nederland

Iedereen bedankt voor de bijdrage en steun in welke vorm dan ook. Helpen jullie mee met de beterschapswensen zodat hij weer volledig kan herstellen en kan genieten van een zorgeloze toekomst?

Hierbij een update omtrent de driejarige Ezechiël Bruinhart uit Suriname die mede dankzij jullie allemaal met spoed naar Colombia kon voor medische behandeling. Hij is inmiddels geopereerd en terug in Suriname. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Begin van het jaar kregen we de hulp oproep binnen. De driejarige Ezechiël Bruinhart uit Suriname had hulp nodig! Ezechiël werd in oktober 2021 opgenomen met astma aanvallen. Hij belandde op de IC en lag aan de beademing.

In november kreeg hij stuiptrekkingen en werden de ouders doorverwezen naar een KNO arts waar ze een vergroeiing hebben ontdekt. Hij moest met spoed naar Colombia voor behandeling. De kosten voor behandeling werden gedekt, maar tickets voor moeder en zoon niet. Dankzij de vele donateurs is het gelukt om samen met zijn ouders af te reizen naar Colombia

Inmiddels zijn Ezechiël en ouders weer teruggekeerd naar Suriname en is de ingreep geslaagd. Ezechiël blijft voor verdere controle onder behandeling in Suriname. Hierbij wil ik nogmaals namens de ouders, Ezechiël, en mijzelf alle donateurs en betrokkenen bedanken voor hun hulp.

Bovenstaande heeft Rayeed Nasibdar bekend gemaakt namens de familie van de kleine Ezechiël. Wij van FamilieNieuws wensen hem beterschap en een spoedig herstel. Tevens bedanken we een ieder voor het delen van de oproep en voor de donaties. Samen staan we sterk.

Ezechiël Bruinhart Suriname Colombia donaties fundraising Nederland
Ezechiël Bruinhart Suriname Colombia donaties fundraising Nederland
Ezechiël Bruinhart Suriname Colombia donaties fundraising Nederland

Lees ook: