Man tragisch om het leven gekomen in het verkeer – Politie Suriname – foto’s

Politie overleden Budram Nederland 1

Een zeer traumatisch weekend voor de familieleden van de 56 jarige MOENNA uit Suriname. Hij verloor gisteren het leven in het verkeer. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. Meerdere mensen raakten gewond. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en vrienden veel power met het verlies.

Politie Suriname schreef: De 56-jarige autobestuurder Lalkapersad Budram (bekend als Moenna) is op zondag 10 april 2022 bij een frontale botsing met een pick-up aan de Martin Luther King (MLK)-weg ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks 06.30 uur in de morgen de melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de MLK-weg ter hoogte van mast S-35. De wetsdienaren deden de locatie aan en bleek het te gaan om een frontale botsing tussen een personenauto die bestuurd werd door Lalkapersad en een pick-up.

Onderzoek wees uit dat Lalkapersad over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Latour en ging richting Livorno. Op een bepaald moment kwam hij ter hoogte van mast S-35 door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger, in deze de pick-up met voor hem het noodlottig gevolg.

De pick-up bestuurder en zijn twee mede inzittenden hebben letsels opgelopen en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De pick-up bestuurder die in het bezit is van een Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam van Lalkapersad is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Politie overleden Budram Nederland 1
Politie overleden Budram Nederland 1
Politie overleden Budram Nederland 1
Politie overleden Budram Nederland 1