Jongeman verliest leven na verkeersongeval – politie Suriname – foto’s

lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer

Een fout van de een kost het leven van een ander. Wederom een jong overlijden in het verkeer van Suriname. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lionel is er niet meer. Lees hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Geef het bericht door aan een ieder. Bekijk ook een aantal gedeelde foto’s en condoleances van diep bedroefden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit plotselinge en veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Bromfietsbestuurder overlijdt na aanrijding in ziekenhuis. De 28-jarige bromfietsbestuurder Lionel Vrede is in de middag van woensdag 6 april 2022 na te zijn aangereden door een personenauto in het ziekenhuis overleden.

De politie van het Bureau Nieuwe Haven kreeg op 6 april omstreeks 06.45 uur de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto op de kruising van de Fred Derby- en de Nieuwe Domineestraat en deed de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was met zware letsels op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen en kwam in de middag te overlijden.

Onderzoek wees uit dat Lionel over de Fred Derbystraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Dr. Sophie Redmondstraat en ging richting de Drambrandersgracht. De autobestuurder die over de Nieuwe Domineestraat reed, gaande richting de Hofstraat verzuimde op eerder vermelde kruising voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding.

Het rijbewijs van de 56-jarige autobestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek in bewaring genomen. De automobilist zal worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Het ontzielde lichaam van Lionel is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances van diep bedroefden:

lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer
lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer
lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer
lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer
lionel vrede politie Suriname Nederland verkeer