Onze lieve mama Agnes Vlijter – Prince is niet meer in ons midden – overleden in Suriname

Agnes Vlijter Prince Suriname Nederland

In haar leven was zij een veel omvattende rustige vrouw die hard heeft gewerkt voor haar kinderen. Waka bung mama. Helpen jullie mee met de condoleances?

De kinderen Rudolf, Sandra, Hermien, Liesbeth, Roy en Guno Prince maken hierbij het overlijden van hun mama bekend. Let op: VANAVOND, vrijdag 8 april 2022, is er een singineti te Kwatta. (Let op: er zal op zaterdag een bus beschikbaar zijn vanuit Nickerie). Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel power met dit verlies.

Denk aan mij terug maar niet in de dagen van pijn en verdriet.
Denk aan mij terug in de stralende zon hoe ik was toen ik alles nog kon.

Na een voltooid, intensief en waardevol leven nemen wij in alle rust afscheid van onze lieve Moeder, Grootmoeder en Overgrootmoeder

Agnes Richenel Vlijter- Prince.

Geboren 26 september 1941
Overleden 30 maart 2022

In haar leven was zij een veel omvattende rustige vrouw die hard heeft gewerkt voor haar kinderen.

Uitvaart

De Singi neti vindt plaats op vrijdag 08 april 2022 aan de Gemberstraat no. 16 (Kwatta- Welgelegen) van 20:00 uur – 00:00 uur.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 09 april 2022 te Annete’s Hof. Vanaf 15:00 uur – 16:00 uur ligt ze opgebaard in de Aula van Vrede en Arbeid voor afscheid door familie en vrienden.

De familie heeft besloten een bus te plaatsen voor degene (familie, kennisen en vrienden) die een laatste groet willen doen. Adres: AK Doergasauwstraat no. 1, vertrektijd vanuit Nickerie is om 07:30 uur, aankomsttijd in Paramaribo vermoedelijk 12:00 uur. Vertrektijd na de begrafenis in Paramaribo is om 17:00 uur. U kunt u tot en met vrijdag 08 april 2022 opgeven op het nummer: +597 8772566.

Namens de kinderen:
Rudolf Prince en gezin,
Sandra Prince en gezin,
Hermien Prince en gezin,
Liesbeth Prince en gezin,
Roy Prince en gezin
&
Guno Prince.

Mama, Oma wij zullen je missen! Waka bung.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Agnes Vlijter Prince Suriname Nederland
Agnes Vlijter Prince Suriname Nederland
Agnes Vlijter Prince Suriname Nederland