Mijn liefste wederhelft Jerrel Boerleider is er niet meer – overleden in Suriname – foto’s

Jerrel Boerleider overleden in Suriname Nederland

Liefde kan niet sterven. Ik onthoud wie jij was en ik ben blij dat ik ware liefde heb gekend! Helpen jullie mee met de condoleances?

Met deze woorden maakt Alma Misiedjan het overlijden van haar geliefde Jerrel Boerleider bekend. Hij is 56 jaar geworden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn geliefde en alle overige familieleden en diep bedroefden heel veel power met het vroege verlies.

Geheel onverwachts is op 5 april 2022 gelukkig vredig heen gegaan, mijn wederhelft, mijn diamant,

Jerrel Reginald Boerleider

Geboren te Paramaribo op 19 november 1965
Overleden in zijn woning te Wanica op 5 april 2022
In de leeftijd van 56 jaar

Je wordt gemist schat, het is zo stil hoe moet ik nu leven zonder jou. Jij was mijn beste vriend, mijn vreugde, wij deden alles samen! Nu al een paar dagen zonder jou aan mijn zij. Het einde van Jouw leven is nog niet het einde van mijn liefde voor jou, die blijft eeuwig bestaan!
liefde is eeuwig.
Liefde kan niet sterven.
En daarom blijven wij verbonden in eeuwige liefde. Jij zult de Liefde in zijn geheel van mij erven! Nooit zal het voorbij gaan ik omarm onze brandende vlam.
Die in dit leven nooit tot een einde kwam.
Mijn allerliefste, ik onthoud wie jij was en ik ben blij dat ik ware liefde heb gekend!
Rust in vrede mijn warme diamant! 

Namens je lieftallige partner Alma Misiedjan

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Jerrel Boerleider overleden in Suriname Nederland
Jerrel Boerleider overleden in Suriname Nederland

Jerrel Boerleider overleden in Suriname Nederland