Video – Passagier overleden tijdens SLM vlucht Paramaribo – Amsterdam – luchtvaartnieuws Suriname

SLM Suriname Paramaribo Amsterdam Nederland portugal vakantie lichtvaartnieuws travel
Update van de SLM, de passagier is niet aan boord overleden maar in Portugal

Een droevig bericht:

Een passagier heeft het leven gelaten na een SLM vlucht van Paramaribo naar Amsterdam. Het vliegtuig moest een spoedlanding maken te Portugal. Dit zorgde voor veel klachten van medepassagiers. Ze deelden hun misgenoegen op social media. (omtrent de manier waarop alles verlopen is. red.). Bekijk de video waarin een woordvoerder van de SLM ingaat op het voorval. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. We wensen de nabestaanden van de overledene heel veel power toe.

Volg onze Vakantie Suriname page op Facebook voor meer reis-, luchtvaart- en vakantienieuws.

Zondag avond heeft de SLM een extra landing moeten maken in Portugal. De persoon heeft daar het leven gelaten. Het oponthoud en het voorval zorgde voor veel klachten van de overige passagiers. Via social media zijn er verschillende negatieve berichten geplaatst over de SLM. Men vond dat niemand wist wat ze moesten doen om de persoon te redden. (zie comments)

Woordvoerder van de SLM, Andy Vliese, gaat in een gesprek met de STVS in op het geval. Het betreft de SLM vlucht PY994 die afgelopen zondag 3 april vertrok van Paramaribo naar Amsterdam. De vlucht heeft vanwege een ‘Medical Emergency’ een voorzorglanding moeten maken in Portugal. Uit respect voor de familie kan de woordvoerder niet teveel in details treden. Luister naar onderstaande video met het gesprek. En geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen #besmettingen #vluchtannuleren #vluchtschema #diaspora #reisadvies #coronamaatregelen #nieuwprotocol #visumvrij #reizen