Regillio Pinas is tragisch overleden op St. Eustatius – repatriatie naar Suriname – foto’s

repatriatie naar Suriname pinas holband Suriname St. Eustatius covid overleden

Covid maakt nog steeds slachtoffers…ook onze broeder Regillio Pinas is ons voorgegaan.

Lees hier zijn trieste verhaal: In januari verhuisde het gezin Pinas-Holband naar Sint Eustatius. Niet kort daarna, in maart, sloeg het noodlot toe. Het gezin kreeg Covid. De toestand van Regillio verergerde snel en hij moest vervoerd worden per helikopter. Tijdens de vlucht kwam hij te overlijden. Hij laat zijn gezin en 2 jonge kinderen achter. Lees het bericht van de collega’s en familieleden. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname, wellicht kunnen we samen het leed van Joanne en de kinderen verzachten. We wensen hen veel kracht en sterkte toe.

Lees hier het bericht van de collega’s van Joanne:

Wij vertellen hier het verhaal van onze nieuwe collega Joanne, haar man Regillio en hun twee heerlijke kinderen van 1 en 3 jaar oud. In januari kwamen ze hier wonen op ons prachtige eiland Sint Eustatius maar jammer genoeg sloeg eind maart het noodlot toe…

Eind maart kreeg het hele gezin Covid, en ook al schijnt deze variant niet zo heftig te zijn, het ging toch mis bij Regillio. Hij werd behoorlijk ziek maar het duurde te lang voor er medische hulp kwam omdat het gezin nog niet officieel was ingeschreven en dus niet verzekerd was. Eerlijkheidshalve moet ik ook aangeven dat dat een aantal maanden duurt.

Het heeft 4 dagen geduurd voordat uiteindelijk Regillio werd opgenomen. Helaas ging het nog niet beter. Hij moest naar Sint Maarten uitgevlogen worden. Ook deze beslissing duurde te lang. Uiteindelijk is Regillio in de helikopter overleden. Joanne met haar twee kinderen achterlatend.

Ook al is Joanne diepbedroefd, ze is blij en dankbaar voor alle steun die ze krijgt. Ze weet dat God in alles voorziet. God heeft al voorzien in een geweldig schoolbestuur die alle kosten van de repatriëring en begrafenis op zich neemt. Fantastisch natuurlijk! Dit neemt niet weg dat alles geld gaat kosten en dat Joanne alles alleen moet gaan bekostigen zoals huur, levensmiddelen en school. Kunnen we met elkaar Joanne en de kinderen helpen?

Op Sint Eustatius kunnen mensen storten op WIB 82216108 onder vermelding van Joanne en Regillio

Wil je doneren via de doneeractie vanuit Nederland? Scroll dan naar beneden en klik op de foto. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname!

Onderstaand bericht kregen we binnen van de familie en Sharella Pinas uit Suriname:

Geliefde broeders, zusters en vrienden, Zoals bij velen van u reeds bekend is, is onze broeder Regillio Pinas, echtgenoot van onze zuster/ vriendin Joanne Pinas-Holband ons voorgegaan. Het gezin heeft zich begin van dit jaar gevestigd in St. Eustatius, maar het noodlot sloeg toe.

“God heeft al voorzien in een geweldig schoolbestuur wat alle kosten van de repatriëring en begrafenis op zich neemt. Fantastisch natuurlijk! Dit neemt niet weg dat alles geld gaat kosten en dat Joanne alles alleen moet gaan bekostigen zoals huur, levensmiddelen en school. Kunnen we met elkaar Joanne en de kinderen helpen?”

De vrienden en collega’s van Joanne zijn gestart met een inzamel actie. Zie onderstaande link om de doneeractie te bekijken.  Aan deze actie is een Euro rekening gekoppeld. Gezien de overmakingskosten vanuit Suriname, heb ik gemeend in overleg met haar familie een inzamel actie in Suriname te houden.

Bent u in de gelegenheid Joanne en de kinderen te ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Sherida op het tel nr. +597 86 34 660 of u mag uw bijdrage storten op het DSB Spaarrekening nummer. 6271952 (SRD) op naam van Sharella Pinas. Onder vermelding van, “Joanne and Kids”.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees ook:

Overleden – De goedlachse Regillio Pinas – foto’s

repatriatie naar Suriname pinas holband Suriname St. Eustatius covid overleden repatriatie naar Suriname pinas holband Suriname St. Eustatius covid overleden