Overleden in Suriname Marcel Meyer – oud VSB-voorzitter – foto’s video

overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland

Hij was oud-voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB)

Marcel Meyer is overleden in Suriname. Hij is 77 jaar geworden. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 7 april te Paramaribo. Bekijk het bericht en de gedeelde condoleances en een video voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met de condoleances aan zijn kinderen, broers, zussen en vele vrienden?

Overleden,
Ir

Marcel Andre Meyer

Geboren 4 oktober 1944
Overleden 29 maart 2022
In de leeftijd van 77 jaar

Hij was een voorbeeldfiguur in de Surinaamse gemeenschap, hij stimuleerde jong en oud. Op zijn 23ste studeerde hij af en werd daarmee de jongste civiel ingenieur van Suriname. Marcel Meyer werd in 1984 lid van het VSB-bestuur en in 1992 werd hij voorzitter van de organisatie. Hij was van 1997 tot 2010 ook president van de Caribbean Employers Confederation. Op 28 januari 2013 werd hij benoemd tot erelid/voorzitter van de VSB. Op 20 november 2013 kreeg hij op voordracht van de VSB de presidentiële ereonderscheiding tot Grootofficier. Hij was een veelzijdige man en zijn Curriculum Vitae bevat zoveel meer. Niet alleen zakelijk was het een succesvolle man, zijn kinderen zijn trots en dankbaar en ook als vriend maakte hij tijd voor je vrij in zijn volle agenda. Zijn vriendelijke lach was aanstekelijk.

De uitvaart is op donderdag 7 april 2022 in Suriname. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
overleden in Suriname Marcel Meyer Nederland
Marcel Meyer krijgt Eredoctoraat – ABC Online Nieuws augustus 2021