Naar Paramaribo in de meivakantie? – Boek je ticket naar Suriname bij KLM – foto’s video’s

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam Paramaribo

De meivakantie komt eraan! En waar gaan we naartoe? Na die sneeuw van de afgelopen en de regen van vandaag willen velen wel naar de zon.

Zeker nu we weer zo een beetje kunnen genieten van de dingen die we lang niet hebben gedaan. Dingen zoals reizen. Mensen in Nederland gaan weer volop naar Turkije, Griekenland of Spanje maar velen dromen ervan om weer naar Suriname te vliegen en dat kan ook weer. Wil je weten wat een KLM ticket naar Suriname voor de meivakantie kost en hoe je kunt boeken? Lees dan mee en geef het door aan de vakantie liefhebbers. Bekijk ook een paar leuke vlogs van Appelonia, jerry Soetowikromo,  Arvi Fishing Adventures, Orfeo Wartes en nog meer om weer helemaal ‘in the mood’ te komen. Waar ga jij naartoe in de meivakantie? Of blijf gewoon nog effe in eigen huis/land? Groetjes van Denise

Dit is een artikel uit onze categorie Vakantie Suriname. Die kun je ook volgen op Facebook

Het is weer even winter in Nederland. Velen dachten dat de zomer al was begonnen maar ze kwamen bedrogen uit. De mensen in Nederland werden afgelopen week wakker ‘onder’ een pak sneeuw en de temperatuur daalde naar onder nul. En vandaag is het bijna overal nat en koud! Geen lekker weer om de april maand in te gaan. Men zegt niet voor niets dat April doet wat ze wil.

De meivakantie komt eraan. Officieel start de meivakantie op zaterdag 30 april 2022 en eindigt weer op zondag 8 mei 2022. Maar omdat veel scholen in Nederland geen paasvakantie meer hebben, krijgen de leerlingen de week voor de mei vakantie ook vrij. Dat betekent dat de meivakantie voor veel mensen in Nederland al start op zaterdag 23 april 2022. 2 hele weken vakantie dus. Een mooie periode om in Suriname te vertoeven toch?

Maar wat kost een ticket naar Suriname in deze periode? Ik heb het gisteren voor jullie uitgezocht. Let wel, heel goedkoop zal het niet zijn want het is natuurlijk vakantie. Maar scroll naar beneden voor de KLM aanbieding (als je kunt smokkelen met dagen)

Voor de mensen die zo lang mogelijk in Suriname willen vertoeven: Als je een ticket koopt met vertrek vanuit Amsterdam op zaterdag 23 april en vertrek vanuit Paramaribo op zondag 8 mei betaal je euro 1503 voor Economy class.

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam ParamariboEn de mensen die graag Business class vliegen betalen euro 3151 voor dezelfde periode. Let wel. Je komt aan op maandag 9 mei 2022. Dat is niet zo handig als de kinderen maandag weer naar school moeten. Ik ga nog wat opties met jullie delen.

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam Paramaribo

Een goedkopere optie om te vertrekken is op maandag 25 april 2022 tot donderdag 5 mei 2022. Een Economyclass ticket kost je dan euro 1258.

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam ParamariboVoor Businessclass betaal je euro 2826. Met een Businessclass ticket heb je recht op 2 stuks handbagage en 2 koffers van 32 kilo. Voor de genoemde Economyclass prijzen moet je nog wel jouw ruimbagage apart bijboeken. Je kunt ook iets meer bijbetalen voor een andere klasse inclusief koffers.

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam Paramaribo

Ga naar de KLM website om zelf een beetje te ‘spelen’ met de dagen en zoek zelf jouw ideale KLM ticket naar Suriname. Klik hier. Ben je niet gebonden aan schoolvakanties dan is de kans groot dat de tickets een stuk goedkoper zijn. Check bijvoorbeeld onderstaand promotarief:

KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam Paramaribo promotarief

Je kunt overigens ook je tickets boeken via het reisbureau. Je krijgt dan wat persoonlijke begeleiding en je krijgt direct antwoord op eventuele vragen. Bijvoorbeeld bij Satyam of Jacktours. P.s. Dat kan overigens ook via KLM Facebook messenger. Groetjes van Denise en tot ziens in Suriname

Bekijk de volgende leuke vlogs om alvast in de vakantie mode te komen. Dat mag ook wel nu het zo koud is in Nederland.

Tripreport Orfeo Wartes:

We gaan even met Appelonia ( Abigail Loswijk- Sandaal) naar Tonka Eiland:

Arvi Fishing adventures:

Jerry Soetowikromo op vakantie in Suriname:

Lees ook:

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema #diaspora #reisadvies #coronamaatregelen #nieuwprotocol #visumvrij #reizen #entrefee

Foto van KLM website en Chairmandanny Instagram
KLM ticket naar Suriname Vakantie Nederland Amsterdam Paramaribo

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema #diaspora #reisadvies #coronamaatregelen #nieuwprotocol #visumvrij #reizen #entrefee #meivakantie #KLMticket