Onze vader en meester Wilfred Tobi is overleden in Suriname – foto’s

Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland

Hij werkte bij Inspectie VOJ als inspecteur. Hij heeft op verschillende scholen les gegeven zoals de Marie Le fevre school, Mulo Latour, Calor en George Asin school waar hij directeur was van de avond Mulo. 

De geliefde meester Wilfred Tobi is overleden in Suriname. Hij is 53 jaar worden. Bekijk het bericht met de gedeelde foto’s en prachtige nagedachtenis. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn kinderen, diepbedroefde familieleden, collega’s en de leerlingen veel power met dit vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Niet meer bij ons, maar voor altijd in onze harten.
Overleden op zondag 27 maart 2022 in Paramaribo, Suriname onze vader, zoon, broer, oom, neef, vriend en geliefde meester mr. Wilfred Tobi in de leeftijd van 53 jaar

Over onze vader Wilfred:
Wilfred werd geboren op 21 oktober 1968 te Paramaribo. Hij is de zoon van Malo Tobi en wijlen Delia Aboloi. Hij heeft 4 kinderen gehad. Van oud naar jong Tabitha, Jonathan, Gideon en Abigail Tobi.

Hij heeft gezeten op de Verita school op GLO niveau, de Frowein School en daarna op Lyco 2. Na de Middelbare school ging hij verder het IOL waar hij zijn MOA & MOB diploma Handelswetenschappen en Economie behaalde.

Zijn eerste officiële baan was bij het bedrijf “Van der Voet” als verkoper. Terwijl hij daar werkte maakte hij in de tussentijd zijn studie af op het Instituut voor de Opleiding van Leraren waarna Hij begon als docent Handelswetenschappen en rekenen op VOJ niveau. Hij heeft verschillende scholen les gegeven zoals de Marie Le fevre school, Mulo Latour, Calor en George Asin school. Hij werd waarnemend directeur van de Calor school op het avond Mulo en daarna directeur van de George Asin school op het avond Mulo. Als laatst heeft hij gewerkt bij de Inspectie VOJ als inspecteur en was hij docent van het avond Havo en de avond hoofdakte waar hij het vak economie verzorgde.

Zijn zoveelste bijbaan tevens hobby was het vervaardigen en onderhouden van aquaria voor diverse bedrijven en families waaronder Dr. Hoogvliets, Mr. Thijm en familie Dharmin.

Uitvaart

Rouwzitting dagelijks vanaf 16:00u te Mahadewweg 19, Ephraimzegen. De Singi Neti is op vrijdag 1 april 2022 op de hoek van Nieuw Weergevondenweg en de Faridaweg van 19:00u tot 22:00u.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 2 april 2022 te Annette’s Hof aan de Jaggernath Lachmonstraat (ingang Waakhuizenlaan). Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 13:30u – 14:00u en rouwdienst van 14:00u – 14:30u te Rouwcentrum M.J. Poese, Draibatrasteeg 30. De stoet vertrekt om 15:30u naar de begraafplaats.

Namens:
De kinderen, familie en overige naasten.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Meester Wilfred Tobi die is overleden in Suriname:

Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland
Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland
Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland
Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland
Overleden in Suriname Wilfred Tobi Nederland