HELP! Grote mannen ‘doen het’ met mijn 11-jarige dochter in Coronie – video 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname Coronie 11 jaar

‘Het is al langer dan een jaar dat mijn dochter gebruikt wordt door grote mannen hier in Coronie’.

Luister naar de hartverscheurende video van een radeloze moeder. Ze praat met Meneer Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname omtrent de problemen die ze heeft met haar dochter. Het meisje is pas 11 jaar. Bekijk de indrukwekkende video en deel het met een ieder. Er moet serieus meer aandacht besteed worden aan dit soort zaken in Suriname. Deze moeder heeft haar verhaal gedeeld maar het kan zijn dat meerdere jonge meisjes kampen met deze problemen. Hopelijk bereikt het ook de juiste instanties. Zodat we dit structureel kunnen aanpakken!

Dag en nacht huilt de moeder van een minderjarig meisje. Het meisje loopt steeds weg van huis en het is duidelijk dat ze intiem wordt gebruikt. Ze slaapt met oudere mannen uit het district. Het meisje loopt het afgelopen jaar steeds weg van huis. Ze was dus maar 10 jaartjes jong toen die mannen al op haar gingen liggen. Moeder is radeloos en vraagt overal om hulp maar tot nu toe is er nog geen enkele oplossing gekomen.

De familie smeekt meneer Vismale om het meisje te helpen en andere weg in te slaan, zodat er alsnog iets van haar terecht kan komen.

Waarom komt de moeder in beeld om dit allemaal te vertellen. Het is belangrijk dat men aandacht geeft aan deze zaken. Zij vertelt haar problemen maar het kan ook meteen een waarschuwing zijn voor anderen.

Gaarne deze video van 1 voor 12 Suriname delen met de politie in Coronie. Hoe kan het dat grote volwassen mannen dit doen met een meisje van 11 jaar.

Bekijk hieronder de video van 1 voor 12 Suriname. Directeur Louis Vismale is in gesprek met de familie van het 11-jarige meisje in Coronie. Geef het door aan een ieder. Er moet dringend hulp komen voordat het te laat is.

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook: