Jonge ‘drillrapper’ overleden in Amsterdam – video

drillrap groep 73 Amsterdam Nederland 21 jaar

Het geweld onder jongeren in Nederland houdt maar niet op. 

Gisteravond is weer een jongen doodgeschoten in Amsterdam. 21- jaar jong mocht hij maar worden. De jongen zou lid zijn van de bekende drillrap groep ’73 de Pijp’. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Hier zijn de ouders van de jongens in de drillrap groepen nu bang voor. Wanneer gaat het stoppen? Bekijk ook een video van 2 drillrappers die aan hebben gegeven dat ze niet langer meer op de ‘verkeerde’ manier door het leven willen. Voor deze 21-jarige kwam het helaas te laat maar misschien kan dit de zoveelste les zijn voor de anderen.

Wederom een dodelijke schietpartij in Amsterdam. Een 21-jarige jongen is gisteren, woensdagavond 23 maart, doodgeschoten in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. Hij kwam te overlijden in het ziekenhuis. Volgens de Nederlandse media zou het gaan om de 21-jarige Akram el Idrissi. Hij was lid van drillrapgroep 73.

Dat is geen onbekende drillrapgroep. Ze zijn vaker verwikkeld geraakt in ‘ongeregeldheden’. Akram is gisteren door de politie in de Kinderdijkstraat, waar de schietpartij heeft plaatsgevonden, aangetroffen. Hij werd ter plekke gereanimeerd door het ambulance personeel. Ze brachten hem met spoed naar het ziekenhuis waar hij later op de avond overleed.

El Idrissi speelde sinds 2017 voor sc Buitenveldert en sinds kort voor de zaterdagselectie. De club laat weten geschokt te zijn door zijn dood. Akram zou meerdere vijanden hebben dus de politie heeft nog geen idee in welke hoek ze moeten zoeken. Er was gisteravond wel iemand opgepakt, maar die is inmiddels weer op vrije voeten. Lees meer op de crimesite

Bekijk ook wat video’s erover:

Bekijk hier een video van 2 jaar geleden over de drillrappers van groep 73 De Pijp. Deze twee geven het juiste voorbeeld. Voor Akram kwam het helaas te laat.