De kleine Surinaamse Techero is er niet meer – foto’s video’s Tra Fas’ De

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

Helpen jullie mee met de sterkte wensen voor mevrouw Gloria, Carmelita en de overige bedroefde familie van Techero?

Velen van ons hoopten nog op een wonder. Maar de kleine strijder is gisteren overleden. We leerden hem kennen nadat  mevrouw Gloria van Trafas’De hem in beeld bracht. De 7-jarige Surinaamse jongen van wie zijn ouders vorig jaar waren overleden was ernstig ziek. Hij lag in het ziekenhuis en kreeg chemo maar het mocht niet baden. Bekijk het bericht voor de vele gedeelde foto’s en de hartverscheurende video’s met het verhaal van Techero. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. De condoleances mag je plaatsen onder dit bericht.

Bekijk de video’s om het verhaal rondom de kleine Techero uit Suriname te horen. Maandag 17 Januari 2022 – TFD kwam toen voor het eerst thuis bij de tante van de 7 jarige Techero. De lieve jongen die vorig jaar zijn beide ouders verloor was ernstig ziek.

Hij kreeg chemo. 3 dagen geleden kregen we de oproep van mevrouw Gloria om te bidden voor Techero. Het ging niet goed met hem. Hij was opgenomen en lag aan de beademing. Hij had koorts en hield niets binnen. Mevrouw Gloria die inmiddels heel veel van de jongen was gaan houden vroeg een ieder dringend om een gebed. “Wij vragen u dringend om voor Techero in gebed te gaan”.

Het mocht helaas niet baten. Gisteren, dinsdag 22 maart 2022, is de kleine strijder precies om 17.11 uur vredig ingeslapen. Hij was gelukkig niet alleen. Hij was samen met zijn familie, Gloria en Carmelita, die ook heel veel van hem hield. Ze gaan hem ontzettend missen. We bedanken hen voor de goede zorg en de liefde voor Techero.

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Bekijk onderstaande gedeelde video’s en foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

techero tra fes de Suriname Ziekenhuis Nederland

Dit was de eerste video:

Bekijk de video vanaf minuut 2.35