Video – Het verhaal van een wanhopige jonge moeder – 1 voor 12 Suriname

jonge moeder 1 voor 12 Suriname 9 kinderen

De 38-jarige Meredith is net bevallen van haar 9de kind. Bekijk de trieste video.

Er zijn gewoon teveel problemen om op te schrijven. Luisteren jullie zelf maar naar de wanhopige oproep van deze jonge moeder. We weten dat het heel wat tongen gaat losgooien, maar we vragen jullie vriendelijk: (Opbouwende) kritiek mag echt wel, maar houden jullie het aub netjes. Dus geen krachttermen. Wat deze mevrouw nodig heeft is hulp en advies want dit is geen gezonde situatie voor de kinderen. Hoe nu verder?

Meredith Anautan is een 38 jarige moeder van 9 kinderen, 5 jongens en 4 meisjes. Ze is een paar maanden geleden bevallen van haar laatste kind. Ze verkeert in hoge nood. Haar woonsituatie is niet goed. Ze woont met haar kinderen in een woning waar ze absoluut niet prettig leeft

Ze wonen aan de Karowinastraat te van Dijk. Meneer Vismale, de voorzitter van 1 voor 12 Suriname is een kijkje gaan nemen.

Het is geen gezonde plaats om zoveel kinderen groot te brengen. Een deel van de kinderen woont voorlopig niet bij Meredith. Ze kan het niet aan. Ze moet helemaal alleen opdraaien voor de zorg van haar kinderen. De vader helpt soms wel maar hij woont in het binnenland en heeft geen vaste job. Daar komt nog bij dat ze net een operatie heeft gehad. En ze is tevens hoge bloeddruk patiënt. Kort gezegd. Deze jonge moeder heeft heel wat problemen. Teveel om op te schrijven. Kijk naar de video.

Bekijk onderstaande video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan iemand de vrouw ondersteunen in de vorm van advies want hoe moet ze nu verder? Dit is toch geen leven?

Bekijk de video en geef het door aan iedereen zodat het de juiste mensen kan bereiken:


Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

 

jonge moeder 1 voor 12 Suriname 9 kinderen