Surinaams – Nederlands koppel dood aangetroffen in woning – video – Familiedrama in Nederland

Surinaams echtpaar Nederland woning Den Haag politie 1

Ondertussen in Nederland:

Een man en vrouw van Surinaamse komaf zijn dood aangetroffen in een woning in Den Haag. Het zou volgens buurtbewoners gaan om een moord en een ophanging. Problemen in de relationele sfeer zou de oorzaak zijn volgens de politie. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Scroll naar beneden om de video te bekijken. 

Een familiedrama in Nederland? De politie gaat in ieder geval niet opzoek naar verdachten. Bepaalde mensen zijn het daar niet mee eens en vinden dat de politie ook rekening moet houden met moord. Wat denken jullie?

Een man en een vrouw zijn dood aangetroffen in hun woning aan de Convivastraat in Den Haag. Het betreft een koppel. De politie vermoedt dat het gaat om een incident in de relationele sfeer.

De twee werden, gisterochtend zondag 20 maart 2022, dood aangetroffen. Ook de buurt spreekt over een familiedrama. Dus vermoedelijk betreft het hier een moord en zelfdoding. Een buurtbewoner geeft aan dat het echtpaar vaker ruzie had.

Het zou gaan om een oudere Surinaamse man en zijn echtgenote, ook van Surinaamse komaf. Zij zat in een rolstoel. “De twee zouden op het punt staan om uit elkaar te gaan. Ik hoorde wel dat het een wat driftige kleine man was, maar ik weet er het fijne verder echt niet van.”  Zegt een buurtbewoner tegen de media.

Volgens een zeer verontwaardigde buurtgenoot heeft de man de vrouw om het leven gebracht en heeft daarna een eind aan zijn eigen leven gemaakt door middel van ophanging. Het echtpaar heeft volgens hem kinderen en ook kleinkinderen.

Een andere buurvrouw zegt dat  ze enorm is geschrokken van de harde bons en de geluiden in de straat. De politie heeft namelijk deur ingetrapt om het huis binnen te komen.

Buren zouden de politie hebben gebeld. Er zou bij hen een briefje door de bus zijn gedaan. Maar wat er stond geschreven is niet bekend gemaakt. Dat schrijft de Nederlandse media: Maar wat wel duidelijk is, is dat aan de hand van dat briefje, mensen de politie hebben gewaarschuwd. De politie heeft niet gezegd wie uiteindelijk het alarmnummer heeft gebeld. Maar, ze hebben het telefoontje serieus aangepakt.  Ze stuurden meteen verschillende hulpdiensten, de politie, ambulances en het Mobiel Medisch Team naar de woning in Den Haag

Een woordvoerder kan nog niet precies vertellen wat er is gebeurd. ,,Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning onderzoeken we nog”. Ze bevestigt dat het inderdaad gaat om een zaak die zich afspeelt in de relationele sfeer.

Een hele trieste zaak. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.
Later meer

Belangrijke informatie om te delen met een ieder: Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Surinaams echtpaar Nederland woning Den Haag politie 1

Surinaams echtpaar Nederland woning Den Haag politie 1