De Surinaamse Anguilo is plotseling heengegaan in Frankrijk, familie is radeloos – foto’s

Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising

Het lichaam van de 31-jarige Anguilo zit nu al een maand in een Frans mortuarium te wachten om gerepatrieerd te worden naar Frans Guyana.

We hebben een hartverscheurende oproep gekregen van de familie van Anguilo. Ze zijn wanhopig en zitten met de handen in het haar. We vragen jullie om de brief te lezen en het te delen met een ieder in Suriname, de Franse kant en Nederland. De familie heeft namelijk dringend hulp en advies nodig. Zijn ontroostbare moeder en dochter willen dolgraag op een waardige manier afscheid van Anguilo nemen. Samen kunnen we hen wel helpen. Wij van FamilieNieuws wensen de diepbedroefde familie veel sterkte met dit plotselinge en veel te jonge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Onderstaande brief hebben we namens de familie binnengekregen van Steph.

Goedendag mensen van FamilieNieuws,

Helaas is onze Anguilo Asekinde, op 18 februari 2022 veel te vroeg en geheel onverwachts op 31 jarige leeftijd in Frankrijk komen te overlijden. Wij willen onze Anguilo graag vanuit Frankrijk naar Frans Guyana overbrengen (repatriëren) maar stuiten hierdoor op geheel onverwachte kostenpost. Door middel van deze oproep hopen we met uw hulp het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen, zodat we alles eindelijk kunnen afsluiten en ons kunnen concentreren op de verwerking van ons verlies.

Gaarne de informatie delen met de mensen om u heen. We zijn dringend opzoek naar een financiële bijdrage en/of advies. We zijn dankbaar voor uw bijdrage, in welke vorm dan ook, zodat wij Anguilo waardig naar zijn laatste rustplaats kunnen begeleiden. En waar zijn naasten afscheid van hem kunnen nemen .(o.a zijn moeder en dochter ). Onze dank is groot!

FamilieNieuws, Ik bericht u, omdat we ons zo machteloos voelen. Het lichaam van onze zoon, vader, broertje en neefje is al een maand in Frankrijk en hij moet naar Frans Guyana….ik vind het zo vreselijk voor zijn moeder, die is in 2 jaar tijd 3 kinderen en ook haar man is kwijtgeraakt. Afgelopen januari heeft ze een dochter begraven en een maand later is haar zoon Anguilo overleden in Frankrijk. Die vrouw is helemaal kapot van verdriet. En het is voor de familie niet haalbaar om al dat geld op te hoesten om hem naar huis te halen. Maar we hebben nog een beetje Hoop, we hopen dat u van FamilieNieuws ons verhaal wilt lezen en doorgeven aan jullie volgers. Onze eigen cirkel en kennissenkring is helaas niet zo groot. Vandaar onze oproep aan jullie

We zijn inmiddels een crowdfunding (link onderin het bericht) gestart en we hopen dat jullie allemaal via de crowdfunding een bijdrage kunnen leveren. U helpt al door dit bericht te delen met de mensen om u heen. Elke euro telt en daar zijn we dankbaar voor.

Over Anguilo Asekinde

Hij was een jongeman van 31 jaar, hij was inmiddels al vanuit Suriname verhuisd naar de Franse kant maar kwam naar Europa voor een beter leven. Hij wilde zijn moeder financieel bijstaan door zijn leven hier in Europa op te bouwen. Sinds 2019 heeft hij zijn moeder niet gezien. Hij zou deze maand eindelijk naar huis komen om zijn moeder en dochter na jaren in zijn armen te sluiten. Maar dat mocht helaas niet baten.

Aanstaande vrijdag 25 maart zou hij 32 jaar worden. We hebben tot die dag de tijd om ons doel te bereiken. Ons doel is 5000 euro. We kunnen de pijn van zijn moeder niet wegnemen, maar met dit bedrag kunnen we sowieso een groot deel van de stress wegnemen en de pijn iets verzachten! Vooral voor zijn dochter die zo graag afscheid van haar papa wil nemen.

Zouden jullie ons aub kunnen helpen? Onze dank is Groot! Heel veel Liefde voor jullie allen, namens de familie!

Wil je ook doneren? Klik hier of bekijk de link hieronder. Bekijk daaronder de gedeelde foto’s. Geef dit bericht door aan iedereen.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising
Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising
Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising
Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising
Wij willen onze Anguilo Frankrijk naar Frans Guyana repatriëren Nederland fundraising
 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Voor extra info kunt u contact maken met Steph via Facebook: Klik hier