18-jarige Chequil zeer tragisch overleden in het verkeer – politie Munder Suriname

politie Suriname Munder 1

Heel erg triest: In de bloei van zijn leven. De 18-jarige Chequil Djojomoenawi is overleden na een tragisch ongeval

Lees hier het officiële bericht van de politie om te lezen wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de diepbedroefde familie en zijn vele matties heel veel power met dit tragische verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: De 18-jarige Chequil Djojomoenawi kwam in de middag van zaterdag 19 maart op de Ringweg Zuid in botsing met een vrachtvoertuig en heeft ter plaatse het leven gelaten.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de 50-jarige vrachtwagenbestuurder R.B. over de Ringweg Zuid reed. Hij kwam vanuit de richting van Charlesburg gaande richting de Boerbuiten. Ter hoogte van Ringweg Plaza nam R.B. vanuit zijn rechterzijspiegel waar dat de bromfietser op het punt was in te halen.

Bij die gelegenheid verminderde de vrachtwagenbestuurder zijn vaart, waarbij Chequil op een gegeven moment een truck inhaalde. Bij die inhaalmanoeuvre hoorde de vrachtwagenbestuurder een harde klap tegen zijn voertuig. Hij bracht zijn vrachtwagen tot stilstand en zag tot zijn verbazing de bromfietser roerloos op het wegdek liggen. Bij aankomst van de politie van het bureau Munder vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast.

Het ontzielde lichaam van Chequil is door de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio Paramaribo.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden

politie Suriname Munder 1
politie Suriname Munder 1