Help! Clide zijn 37-jarige vrouw is plotseling overleden. Hij blijft alleen achter met de boys -foto’s video

help clide Nederland fundraising vader kinderen

In plaats van taart met papa en mama werd het een vreselijke dag voor de 2 jongens. Mam kreeg een hersenbloeding en is er ineens niet meer

Model Danielle van Grondelle vertelt over het verdriet van haar vriend Clide uit Amsterdam. Hij is vorige week zijn vrouw verloren. Hij komt er ineens alleen voor te staan. Hij zorgt nu alleen voor een baby en een kleuter. Lees het verhaal van Danielle, bekijk de foto’s en video. Geef het door aan een ieder. Ze is namelijk een fundraising gestart voor haar vriend. Hij is ZZP’er taxi chauffeur en moet gewoon naar het werk. Het is zwaar voor hem en de boys want ze kunnen niet eens samen rouwen. Sterkte Clide. Helpen jullie mee met de condoleances?

Model Danielle van Grondelle schreef het volgende:
I need your help, please donate when you can,link onderin dit bericht

Mijn goede vriend Clide, die al voor het grootste gedeelte van mijn carrière ook mijn chauffeur is, heeft afgelopen zondag verschrikkelijk nieuws gehad. Clide, een man met een hart van goud die echt voor iedereen klaarstaat, zette mij afgelopen zondag af voor een shoot en vertelde mij in de auto dat hij een vlaai voor zijn vrouw had gekocht omdat zij jarig was. Na zijn werk zouden zij dit daarom samen met hun gezinnetje gaan vieren. Helaas heeft het nooit zover mogen komen.

Nog voordat hij mij weer op kon halen na de shoot, kreeg ik een verschrikkelijk bericht: Clide belde mij dat zijn vrouw een hersenbloeding had gehad. Mijn hart brak, voor hem, voor haar en vooral voor hun kinderen. In plaats van taart met papa en mama werd het een vreselijke dag.

Afgelopen woensdag 16 maart gebeurde het verschrikkelijkste, deze dag verloor zijn vrouw de strijd en verloor Clide zijn geliefde vrouw en zijn zoontjes hun geliefde moeder. Slechts 37 jaar is zij geworden. Clide blijft achter met zijn 2 zoontjes Tyron (4 jaar) en Tevin (1 jaar). Nu vragen jullie je misschien af waar ik jullie hulp bij nodig heb..

help clide Nederland fundraising vader kinderen

Clide is een zzp’er in de taxi branch en is nog aan het herstellen van de klappen van de Corona crisis en nu komt dit vreselijke verlies er nog eens bovenop. Als zzp’er moet je gewoon aan het werk, ongeacht de situatie, want niet werken betekent geen inkomen. Maar in deze situatie moeten Clide en zijn kinderen gewoon de mogelijkheid hebben om samen dit verlies te verwerken.

Wij willen daarom met deze crowdfunding heel graag geld ophalen voor Clide en zijn gezin, zodat ze de kans krijgen om te rouwen met z’n drieën en het belangrijkste: ervoor te zorgen dat de jongens bij hun vader kunnen zijn in plaats van overal behalve thuis omdat papa niet anders kan dan naar zijn werk gaan.

Maar ook zodat zij samen in deze tijd van verdriet en rouw, een reis kunnen maken naar het geboorteland van hun moeder en vrouw: Thailand. Zodat ze haar kunnen herenigen met haar familie die er op zo’n korte termijn niet bij konden zijn om afscheid van haar te nemen. Hoewel wij weten dat er niets is dat dit intense verdriet weg kan nemen, willen wij hen wel heel graag een steuntje in de rug geven, in de hoop dat zij met de tijd samen met zijn drieën, hun draai weer kunnen vinden.

Werkelijk alle donaties zijn welkom klein of groot, al is het een euro. Alles uit een goed hart is meer dan welkom. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te lezen, deel het als je kan.
Bedankt voor jullie hulp, veel liefs Danielle

Wil je ook doneren? Dit is de link. Klik hier of doe het via onderstaand bericht. Bekijk ook de overige foto’s en video.

 

help clide Nederland fundraising vader kinderen

Lees ook: