Onze geliefde mama en juf Vivïen Kasiman is niet meer in ons midden – foto’s

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman was 1 van de sterke pilaren van de Anton Leeuwinschool. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de lieve sociale en zeer behulpzame dochter, moeder, juf en collega Vivïen Kasiman is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie, een prachtige en uitgebreide condoleance van haar collega’s en vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van familienieuws wensen de families Kasiman, Soechit en Hasseloef en de overige diep bedroefden veel power met dit verlies

Met intens verdriet maar toch erg dankbaar om wie ze was en wat ze voor ons heeft betekend maken de families Kasiman, Soechit en Hasseloef het heengaan bekend van hun zeer zorgzame en lieve zus, moeder, dochter en grootmoeder,

Vivïen Soechit Kasiman
Meer bekend als Vine

Ze overleed op donderdag 17 Maart 2022
Zij mocht maar 56 jaar jong worden

Juf Kasiman,

Eén van de sterke pilaren van de Anton Leeuwinschool. Niet alleen een juf voor de leerlingen van aardrijkskunde en biologie, maar tegelijkertijd ook een echte moeder. Bij alle leerlingen was zij geliefd en omgekeerd ook. Voor velen was ze jaren bekend als klasse voogd van 1A. Ze zei altijd:  ‘ik voel me thuis bij mijn kinderen in de eerste klas’. Zij was altijd de eerste persoon met wie de ouders in contact kwamen.

Er ging geen feestdag of Kerst voorbij, waarbij ze de leerlingen niet trakteerde. Zelfs als Tif en Tim het jaar succesvol afsloten, vierde ze het met ons. Niet alleen d’r leerlingen ook de traktaties voor de collega’s ontbraken niet. En natuurlijk had ze ook een band met de kid’s van de collega’s en zelfs de kid’s van haar ex-leerlingen.

Haar motto was: “ik deel het altijd met jullie, op school zijn jullie mijn familie, mijn kinderen, broertjes, zusjes enz, ” Voor de collega’s was ze ook bekend als mama Kasiman en een grote zus. De vele schoolreisjes, voor Covid-19, zijn de leuke herinneringen.

Ze had nog zoveel plannen voor de school, tot de laatste dag. Een avond ervoor zei ze nog: ‘het komt allemaal goed. Ik doe het voor de school’. Kortom een juf die sociaal, fijn in de omgang, begripvol, toegewijd & hulpvaardig was…

Het is heel zwaar om dit te verwerken voor de hele Anton Leeuwin familie

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland

Juf Kasiman Suriname Nederland