35-jarige vrouw maakt einde aan haar leven in Suriname

vrouw Suriname depressie 1

De buren roken iets vreemds

Een zeer droevig bericht. Het lichaam van een 35-jarige vrouw is in verre staat van ontbinding aangetroffen in haar woning. Ze heeft zelf een einde aan haar leven gemaakt. Vermoedelijk vanwege een zware depressie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lieve mensen, laten we wat meer naar elkaar omkijken. Kamp je zelf met vreemde gedachten? Praat dan met iemand. Je bent niet alleen.

Jonge vrouw dood aangetroffen in haar woning te Wanica. In het district Wanica is afgelopen zondag een vrouw in haar appartement aangetroffen. Het gaat om een 35-jarige vrouw die zelf een eind heeft gemaakt aan haar leven. Het is vooralsnog onduidelijk waarom ze dit heeft gedaan.

De, vrouw die alleen woonde, is dood aangetroffen op haar bed in haar appartement in Suriname. Haar lichaam was al in verre staat van ontbinding. Haar buren die een vreemde geur roken hebben de politie gebeld. Die opende de de deur en ontdekte het ontzielde lichaam van de vrouw. Ze had een zak over haar hoofd. (meer info omtrent de daad bekend bij de politie). De werkende vrouw was al een tijdje niet de deur uit gegaan, op het werk hadden ze haar ook niet meer gezien.

Vermoedelijk was de vrouw depressief en voerde daarom de wanhoopsdaad uit. We wensen de buren en de familieleden veel power toe.

Belangrijke informatie om te delen met een ieder: Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Lees ook:

Video – “Ik wilde niet meer leven” – Depressie in Suriname

Zoontje zag moeder liggen met 17 messteken- video’s

Onze geliefde Wensley Caffé heeft besloten zijn eigen weg te gaan – foto’s – video

Politie informatie – Hoe kan ik mezelf beschermen tegen mijn ex? Suriname

De dood van 52-jarige Wendel Piqué. Was het zelfdoding?

Video – Gezin van 11 dood aangetroffen. Gezamenlijke zelfdoding ritueel ~ India

‘Onzin verhalen over duivelse krachten op Hendrikschool te Paramaribo’ na zelfdoding (video’s)

Minister Ferrier over zelfdoding meerdere leerlingen Hendrikschool Paramaribo (video’s)