23-jarige gered door meneer Wielzen – 3 laten het leven te Coronie – video’s – politie Suriname

3 families in zeer diepe rouw gedompeld na een wreed verkeersongeval te Coronie. Meneer Wielzen barstte zelf uit in tranen omdat hij niet iedereen kon redden. Hij verdient een big up. Helpen jullie mee?

Hierbij het officiële politie bericht en om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van de 3 dodelijke slachtoffers. Een vierde persoon, Sonny, had een engeltje op zijn schouder, hij kon op tijd gered worden door meneer Wielzen. Luister naar hun deel van het verhaal in de video’s. Een geluk bij een zwaar ongeluk. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Geef het door aan iedereen. We wensen de nabestaanden veel power met dit wrede verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden om de video’s te bekijken

De slachtoffers:
25-jarige Soerin Rambharos,
De 64-jarige bestuurder, Samigoen Kramontono
En de 38-jarige Ritesh Doerga

Politie Suriname schreef: De personalia van de drie mannen die in de vooravond van maandag 14 maart bij een verkeersongeval te Weg naar Coppename in het district Coronie om het leven kwamen is bekend.

Het gaat in deze om de 64-jarige autobestuurder Samigoen Kramontono en de twee mede-inzittenden Soerin Rambharons Mesre (25) en Ritesh Doerga (38). Een vierde manspersonen, de 23-jarige Sonny T. overleefde het ongeval en werd voor medische hulp per ontboden ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie afgevoerd.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de autobestuurder Samigoen met de drie mede-inzittenden over de Weg naar Coppename reed, gaande richting Nickerie. Ter hoogte van kilometer 24 verloor de automobilist de controle over de besturing van het voertuig, waarna de auto over de kop sloeg en in de langs de weg lopende goot terechtkwam.

De ontzielde lichamen van Samigoen, Soerin en Ritesh zijn inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

Bekijk hier een video:

Luister ook naar het gesprek van de 23-jarige Sonny die het ongeval heeft overleefd.

In gesprek met De Held. De redder van Sonny, de Coroniaanse meneer Wielzen:

Lees ook:

Onze Soerin Rambharose is zeer tragisch heengegaan – foto’s

Onze Ritesh Doerga tragisch heengegaan in het verkeer – foto’s