Tickets mogelijk duurder door hoge brandstofprijs – Travel Club – Luchtvaartnieuws – video

ticket KLm SLM Suriname brandstof oorlog duurder boeken

Nou lekker dan? Als je van plan bent om te vliegen naar Suriname, of ergens anders, dan kun je flink duurder uitkomen. Nu snel boeken dan maar? “Wellicht heeft dat geen zin en moet je de meerwaarde toch nog betalen bij vertrek.” Zie video.  

Een aantal luchtvaartmaatschappijen heeft namelijk al aangegeven dat ze de ticketprijzen zullen aanpassen. Dit ivm de hoge prijs van brandstof. Ticketprijzen kunnen wel 15 procent hoger uitvallen. Dat zou betekenen dat een ticket van Amsterdam naar Paramaribo in de zomer 150 euro duurder kan worden. En de tickets zijn al niet echt goedkoop. Bekijk het bericht. Geef het door aan de vakantie liefhebbers.

Dit is een artikel van onze FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgend op Facebook

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne is nog volop gaande. Sommige mensen noemen het een ‘ver van hun bed show’. Maar dat is het in feite niet. We merken het wel degelijk. We zien het: Dagelijks stijgt de prijs van olie. Aan de pomp merken we het! Producten in de winkels worden duurder. Alles wordt duurder maar ook kerosine, de brandstof voor vliegtuigen. Een aantal luchtvaartmaatschappijen heeft al besloten om de hoge brandstof prijzen door te berekenen aan de passagiers. Dat schrijft upinthesky.

In sommige gevallen worden de tickets niet alleen duurder vanwege de hoge brandstofprijzen. Maar KLM moet vanwege de oorlog ook omvliegen is daardoor veel langer onderweg. Ook dat kost extra.

Malaysia Airlines zal vanaf volgende week tot wel 15% extra berekenen voor een ticket. Emirates en een paar andere luchtvaartmaatschappijen rekenen inmiddels de extra kosten voor brandstof al door aan de passagiers. De verwachtingen zijn dat de overige luchtvaartmaatschappijen ook zullen volgen.

Dat is geen goed nieuws voor de mensen die van plan zijn om te vliegen naar Suriname. Als  KLM en SLM ook 15% extra gaan rekenen betekent dat in de zomer ongeveer euro 150 extra per ticket. Wat betekent dit als je met je gezin van 5 gaat? Euro 150 keer 5 personen is euro 750. Dat is een flinke hap uit je vakantie budget. Hopelijk doen KLM en SLM niet mee.

Maar hebben ze een keus? De luchtvaartmaatschappijen voelen het namelijk ook. Niet allemaal! Er zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen die deze stijging van kosten niet voelen. 1 van ze is Ryanair. Vanwege de gemaakte prijsafspraken voor brandstof hebben ze geen last van de toenemende prijzen. Hun ticketprijzen zijn vaak al redelijk laag en nu zullen hun prijzen extra voordelig uitvallen ten opzichte van de andere luchtvaartmaatschappijen. Jammer dat Ryanair niet naar Paramaribo vliegt.

Bekijk ook een video erover. Geef het door aan belangstellenden. Hou ook de website van jouw favoriete luchtvaartmaatschappij in de gaten voor extra informatie:

Lees ook:

Water Glamping in Suriname – Vakantie Paramaribo – foto’s video

Man vliegt illegaal mee met vliegtuig richting Amsterdam Schiphol – Luchtvaartnieuws video

Kan ik op vakantie naar Paramaribo om te feesten? – Vliegen naar Suriname

‘Reisagenten mogen straks geen KLM-tickets meer verkopen’ – alleen bij KLM hoofdkantoor in Paramaribo

Meer vliegtuigmaatschappijen gaan vliegen op Paramaribo – Luchtvaartnieuws Suriname – video

Wie een deel van een retourvlucht mist bij KLM, moet extra betalen of zelfs een nieuw ticket kopen.

Extra service fee op KLM vlieg tickets Paramaribo – Amsterdam bij reisbureaus?

Oud KLM medewerker Nederland in Suriname met honderdduizenden Euro’s

Let op!! Ga je op vakantie naar Paramaribo? Vanaf nu apart betalen voor je koffer – KLM Suriname

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vliegen #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#vluchtannuleren #vluchtschema #reisadvies
#prijsstijging #vliegennaarchina #kerosine #oorlog #Oekraine #Rusland