Creoolse man dodelijk aangereden in Paramaribo – politie zoekt nabestaanden en veroorzaker in zwarte Benz

bromfietser

Triest, je rijdt al door rood en neemt het leven van een jongeman en laat hem daarna ook nog in hulpeloze toestand liggen..

Lees hier het uitgebreide politiebericht omtrent de dood van een jongeman in Paramaribo. Deel het met iedereen zodat de bestuurder van de zwarte Benz zich alsnog kan melden bij de politie. Tevens is de politie opzoek naar de nabestaanden. Het slachtoffer is een creoolse man en hij droeg een Puma shirt en Nikes. Mist u iemand? Maak dan contact met de politie!

Politie Suriname schreef: Bromfietser dodelijk aangereden; auto bestuurder doorgereden. Een bromfietser van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn is in de avond van zaterdag 12 maart, na te zijn aangereden door een personenauto op de kruising van de Dr. Sophie Redmond – en de van Idsingastraat ter plaatse overleden. De politie van het bureau Munder deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan.

Bij aankomst werd het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de bromfietser vast. De vermoedelijke veroorzaker reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het voorlopige onderzoek wees uit dat de personenauto op de noordelijke rijhelft reed over de Dr. Sophie Redmondstraat. Hij kwam vanuit de richting van de Flustraat en ging richting het stadscentrum. Gekomen op eerder vermelde kruising reed de automobilist door rood en sloeg bij de doorbraak rechtsaf. Daarbij reed hij de bromfietser die op de zuidelijke rijbaan reed, komende vanuit de richting van het stadscentrum gaande richting de Flustraat aan met voor de man het noodlottige gevolg.

De bromfietser is van creoolse afkomst met een geschatte leeftijd van tussen de 30 en 40 jaar. Hij reed op een Dayang bromfiets met als kentekennummer 109411 en ging gekleed in een blauwe T-shirt met aan de voorzijde witte strepen en opschrift “Puma”. Voorts had de man grijze gympies van het merk Airmax aan zijn voeten. Het ontzielde lichaam van de bromfietser is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo op het telefoonnummer 403381. De vermoedelijke veroorzaker en doorrijder reed in een zwarte Mercedes Benz en het voertuig moet door deze aanrijding schade hebben aan de linker voorzijde of over de gehele linkerzijde.

Alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze doorrijder, kunnen worden doorgespeeld aan de onderzoekende verkeersunit, de dichtstbijzijnde politiebureau, het Command Center op het nummer 115 en via de gratis tip lijn 179

Gaarne delen met een ieder!