Reizen naar Curaçao versoepeld: Vanaf vandaag geen testplicht meer! Travel Club Suriname – luchtvaartnieuws

vakantie Curacao ticket boeken Amsterdam Paramaribo Nederland testen maatregelen testplicht 1

Goed nieuws voor de mensen die van Curaçao houden. Lekker op vakantie gaan is weer bijna normaal daar. En daar mag je wel feesten!

De testverplichting komt vanaf VANDAAG te vervallen. Het is niet meer nodig om een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te tonen. Mondkap op hoeft ook niet meer! Ze gaan weer bijna terug naar normaal. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan de vakantiegangers. Die van Suriname, maar ook de vakantiegangers uit Nederland. Hoe leuk is het om tijdens je vakantie in Suriname effe een weekje naar Korsow te gaan? Je ticket Paramaribo – Willemstad boek je makkelijk via Jack Tours! Have fun

Ps. Dit is een artikel van onze FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook!

Jack Tours schreef het volgende: Dat de coronamaatregelen langzaam aan versoepeld worden zult u wel al gemerkt hebben. Op Curaçao is men een stapje verder. Vanaf 10 maart is het niet langer een vereiste om een corona test af te nemen alvorens het eiland te bezoeken. Daarnaast is het dragen van een mondkap niet meer verplicht in publieke ruimtes.

Geen test plicht na 10 maart

Reist u na 10 maart naar Curaçao, dan bent u niet meer verplicht een sneltest of PCR test af te nemen voorafgaand aan uw reis. U zult wel nog steeds het PLC-formulier en de DiCard online moeten invullen.

Ook het dragen van een mondkap is vanaf 10 maart niet meer verplicht als u zich in publieke ruimtes begeeft. Alleen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en in het openbaar vervoer is het op hebben van uw mondkap nog verplicht. Verder zullen er geen restricties meer zijn op het geven van feesten.

Corona is er nog steeds

Dat de maatregelen zijn versoepeld en alles weer naar normaal blijkt te gaan is natuurlijk reden genoeg om weer lekker op reis te gaan en te genieten van alles dat Curaçao te bieden heeft. Wel is het nog steeds belangrijk dat u voorzichtig blijft.

Corona is er nog steeds, en om uzelf en uw naasten te beschermen wordt geadviseerd dat de veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het houden van afstand en het desinfecteren van uw handen na te leven. Voelt u zich niet goed? Probeert u zich dan af te zonderen om in geval van besmetting , de verspreiding van het virus tegen te gaan of te verminderen. Stay safe and let’s beat COVID!

Nog geldende protocollen
Ga nog steeds voorbereid op reis. De nog geldende protocollen voor op Curaçao kunt u hier terug vinden! Klik hier

Voor meer informatie. En natuurlijk voor het boeken van jouw ticket naar Curaçao, Miami, Amsterdam en meer. Maak contact met:

Jack Tours & Travel Service N.V.