“Helpen jullie je vader!” – Video boodschap voor zijn 13 kinderen – 1 voor 12 Suriname

vader 1 voor 12 Suriname Nederland kinderen donaties Vismale

Kijken jullie zelf. Dit kan gewoon niet! Zelfs meneer Vismale heeft er geen woorden voor. Bekijk de hartverscheurende video.

We vragen een ieder om deze video door te sturen zodat het de juiste instanties kan bereiken want zo mogen mensen in Suriname niet leven. Deze man is helemaal alleen aan zijn lot overgelaten. Een vreemde (vriendelijke dame) heeft aan de bel getrokken! We kunnen uiteraard de vele kinderen (sommige wonen in Nederland) van deze man niet dwingen om naar hun vader om te kijken, (een ieder heeft zijn eigen verhaal) maar misschien als ze deze video zien, en de oproep van meneer Vismale, zullen ze een beetje moeite maken. Hopelijk doet de staat ook iets. De stichting doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen! Samen staan we sterk.

Louis Vismale directeur van Stichting 1 voor 12 Suriname trof op donderdag 3 maart 2022 een trieste situatie aan. Het gaat om een 76-jarige senioren burger, die woonachtig is aan de Kennedyweg in het district Para. De man heeft Frits Bapai Toi. Hij heeft 14 kinderen, waarvan 1 helaas is overleden. Maar ondanks de vele kinderen is hij toch aan zijn lot overgelaten. De kinderen ziet hij zelden. Hij heeft overigens geen kwaad woord gezegd over zijn kinderen. Meneer Vismale heeft wel een duidelijke boodschap voor hen achtergelaten in de video.

Een familielid van de buren heeft aan de bel getrokken. Ze heeft de stichting gevraagd om te komen kijken naar de situatie van meneer Frits. Hij woont in zijn eentje in een bouwvallige woning. Hij is onverzorgd en is aan zijn lot overgelaten. Hij heeft in het voorgesprek met de stichting verzocht hulpgevraagd om zijn dak te renoveren en om de woonruimte leefbaarder te maken.

Vismale overhandigde hem een levensmiddelen pakket en hij kreeg wat te eten. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Hopelijk bereikt het de juiste instanties of 1 van zijn 13 kinderen. Wellicht kunnen ze toch een steentje bijdragen. Het is ook van belang dat de betreffende instanties van Suriname de video zien. Ze moeten weten wat er aan de hand is met sommige inwoners van Suriname. Dit kan echt niet.

Bekijk de hartverscheurende video van 1 voor 12 en geef het door aan mensen in Nederland en Suriname

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook:

Video – De slechte situatie van een alleenstaande jonge moeder – 1 voor 12 Suriname

Video – Help, ik word door mijn familie in Nederland de woning in Paramaribo uitgezet – 1 voor 12 Suriname

Gescheiden vader pinaart in Suriname – video 1 voor 12

Video – “Ik ben op straat gezet omdat mijn vader vindt dat mijn vrouw uitloopt” 1 voor 12 Suriname

3-jarige jongen met hersentumor in de steek gelaten door zijn vader. Wanhopige moeder uit Paramaribo vertelt haar verhaal aan 1 voor 12 (video)

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Jonge alleenstaande vader verliest beide benen – video 1 voor 12 Suriname