Mijn broertje Reginald Macbean is er niet meer

reginald Macbean Nederland Suriname Paramaribo 1

Hij mocht maar 54 jaar worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Bigi sa Joyce Macbean maakt mede namens de overige familieleden bekend dat haar broertje Reginald Macbean is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart die in Paramaribo zal plaatvinden. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de hele familie veel power toe.

Komt herwaarts tot Mij,
allen die vermoeid en belast zijt en Ik zal u rust geven.

Mijn broertje

Reginald Macbean

Is op 2 maart 2022 overleden in de leeftijd van 54 jaar

Uitvaart

De uitvaart is op woensdag 9 maart 2022 om 2 uur tot half4 aan de Akirastraat no 4 te Flora A – Paramaribo, waar alles wordt gehouden, daarna vertrekt de stoet naar de RK begraafplaats aan de schietbaanweg. Gaarne doorgeven aan vrienden en familieleden in Nederland en Suriname.

Namens zijn zus Joyce Macbean
&
De overige familieleden

reginald Macbean Nederland Suriname Paramaribo 1