33-jarige per abuis doodgeschoten door mattie – politie Suriname

Vishal dhanpat Suriname jagen politie 1

Een noodlottig ongeval maakte een einde aan zijn leven.

Lees hier het officiële politiebericht! Een avondje jagen met een 7 matties eindigde in de dood. Vishal woonde op Charlesburg en mocht maar 33 jaar worden. Lieve mensen, laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Geef het door aan anderen, want dit is niet de eerste keer! We wensen de familieleden en vrienden veel power met dit zware verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef:
Vriend tijdens jagen per ongeluk beschoten en ter plekke overleden. Vishal Danpath (red: Vishal Dhanpat)   (33) is in de nacht van zaterdag op zondag tijdens het jagen per ongeluk geraakt door kogels uit het jachtgeweer van zijn vriend A.K.

De politie van het bureau Zanderij kreeg omstreeks 00.18 uur de melding van een schietincident op de weg naar Grassalco ter hoogte van Maripaston, waarbij er een dode te betreuren was. Bij aankomst van de politie en de diverse instanties werd geconstateerd dat het om een schietincident ging, waarbij een jager door een andere per ongeluk is doodgeschoten.

Verder dat zeven vrienden zich naar het gebied begaven om te jagen. Op een bepaald moment hoorde één hunner geritsel in het bos en zag twee glinsterende ogen, waarbij hij dacht dat het om een hert ging. Op een afstand van 30 tot 35 meter loste hij twee schoten met zijn dubbelloop jachtgeweer. Naderhand bleek het niet om een hert te gaan, maar zag de jager dat zijn vriend Vishal per ongeluk is geraakt.

De schutter A.K. is opgebracht voor verhoor. Het ontzielde lichaam van Vishal is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

Vishal dhanpat Suriname jagen politie 1
Vishal dhanpat Suriname jagen politie 1

foto’s binnengekomen via Facebook

Lees ook: Dit incident komt helaas vaker voor: