Onze dochter Gladys Ment is niet meer in ons midden

Gladys Ment moeder Suriname Nederland

De dochter van Carla Lynch en wijlen Willem Ment en de mama van Mathilda, Sharon, Elrich en Geniné is er niet meer. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de geliefde Gladys Ment is overleden. Let op: De gegevens omtrent de uitvaart in Paramaribo zijn al bekend. Bekijk het bericht en de foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit zware verlies

Maar als jullie nu spijt hebben en in Jezus gaan geloven, zal God jullie vergeven dat jullie Hem ongehoorzaam zijn geweest. Alles wat jullie verkeerd gedaan hebben, zal Hij dan helemaal wegdoen. Dan zal God jullie rust en vrede geven.

Met heel veel verdriet in onze harten maar dankbaar voor alles wat zij in haar zorgzaam leven voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve dochter, moeder, zus en oma:

Gladys Silvia Ment

Dochter van Carla Lynch en wijlen Willem Ment
Zus van Yvonne, Murwin, Danny, Perez en Soleta allen Ment

Namens de diepbedroefde kinderen:
– Mathilda Doemoeng-Hill en gezin
– Sharon Hill
– Elrich Ment
– Geniné Anches en kind

Uitvaart

De dankdienst vindt plaats op zondag 6 Maart 2022 tussen 19:00u en 21:00u op ’t adres van de overledene aan de Harry de La Fuentestraat 119.

De uitvaartdienst is op Maandag 7 Maart 2022 in de Aula van Van der Bosch aan de Zonnebloemstraat en vangt om 14:30u aan. Waarna de begrafenis om 17:00 aanvangt te Annete’s Hof aan de Waakhuyzelaan zal plaatsvinden.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Gladys Ment moeder Suriname Nederland Gladys Ment moeder Suriname Nederland Gladys Ment moeder Suriname Nederland