Vacatures – Verschillende functies bij Giomi’s Food in Rotterdam

Verschillende vacatures bij Surinaams restaurant Giomi's Food in Rotterdam

We hebben weer leuke vacatures in de Surinaamse horeca in Nederland.

Giomi’s Food zoekt nieuwe collega’s

Giomi’s Food aan de Koepelstraat in Rotterdam is per direct op zoek naar verschillende nieuwe collega’s. Ze zoeken horecamedewerkers en fiets/auto bezorgers. Ben jij ouder dan 17 jaar? Ben je 3-4 dagen in de week voor 16-20 uur beschikbaar? Dan is er misschien een job voor jou bij!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail naar [email protected]!

Heb jij ook een vacature? Wij plaatsen die gratis op onze website en social media.

En ken je FamilieNieuws Food Club al? Daar vind je alle Surinaamse restaurants, foodtrucks, warungs, roti shops en eethuizen van Nederland. We hebben ook een speciale pagina voor Surinaams eten in Rotterdam.