Video – De slechte situatie van een alleenstaande jonge moeder – 1 voor 12 Suriname

moeder 1 voor 12 Suriname Nederland Paramaribo

“Ik vraag jullie aub in de naam van Jezus of jullie me kunnen helpen”

Bekijk hier de video met de trieste oproep van Natascha Bruinings. Ze is een alleenstaande moeder met 6 kinderen. 2 kinderen heeft ze aan haar broer moeten afstaan omdat ze het zelf niet meer aankon. Het is niet zo dat deze moeder niet wil maar ze kan niet, en heeft hulp nodig. Bekijk de video en geef het door aan eenieder. Meneer Vismale staat haar bij en heeft ook een smekende oproep voor de gemeenschap en bedrijven. Deze moeder heeft een handje nodig. Laten we haar en de kinderen niet zo laten. Kom helpen zodat ze een goed dak boven hun hoofd kunnen hebben.

Stichting 1 voor 12 is naarstig op zoek naar hulp voor de bouw van een woning voor Natascha Bruinings. Zij is een alleenstaande moeder van zes kinderen en woont in het district Para. De stichting vraagt de gemeenschap in het bijzonder de ondernemers in Para en het districtscommissariaat Para om hulp om de woning te kunnen bouwen.

De moeder van zes leeft in zeer erbarmelijke situatie en zit zonder werk. De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale heeft gelet op de situatie van Bruinings, haar in dienst genomen bij de bakkerij van de stichting als interieurverzorgster. “Ik vraag alstublieft om hulp. God gaat u zegenen. In de avonds kan ik niet slapen, overdag ook niet, alles is gebroken.

Ik was bezig met een huis, maar alles is duur geworden, ik kan niet doorgaan, alles is duur geworden en ik heb niemand die naast me staat om me te helpen. Ik vraag u alstublieft in de naam van Jezus om mij te helpen. Ik ben moeder van zes. Ik kan niet alle zes verzorgen en heb daarom twee aan mijn broer moeten geven.

Ik ben niet de enige moeder die geen werk heeft of een kind afstaat, maar mij situatie is helemaal niet goed”, aldus een emotionele Bruinings.

Van donateur mevrouw Astrid ontving zij een levensmiddelenpakket en een enveloppe. 1 voor 12 heeft uit eigen kas SRD 5.000 ter beschikking gesteld voor de bouw van de woning. De stichting wil in de eerste week van maart starten met de bouw.

Bekijk hier de video:

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo